Samsung - TV Képernyő típusa: LED, Képátló: 102 cm, Képarány: 16:9, HD felbontás: Full HD, Felbontás: 1920 x 1080 pixel, Képfrissítési frekvencia: 100 Hz, Betekintési szög: 178 °, Fényerő: 100 cd/m2, 3D Tv: Nem, DVB-T: Van, DVB-C: Van, DVB-S: Nincs, Elektronikus műsorújság (EPG): Van, Teletext: Van, PIP: Van, Hangteljesítmény:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

0 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2012.03.09
Jobban teszitek ha nem írkáltok át semmit a gyári menüben, mert az előlapon lévő gombsort egy perc alatt kinyírja az erősebb tévé profilbeállítása. (Gyári információ)
Előnyök:

Megéri az árát.

Hátrányok:

Ezért az árért nincs.

Minden vélemény - Samsung UE40D5003
CC
Előnyök:

Megéri az árát.

Hátrányok:

Ezért az árért nincs.

ludla
Nagyon korrekt TV, szép kép, és jól felépített menü rendszer.
Előnyök:

40" nagyon jól árusított

Hátrányok:

Egy problémám van hogy nem játssza a filmeket, és hogy nem találom hol kell a +1 év garanciát érvényesíteni a weblapukon.
Ha valaki ebben tud segíteni köszönöm!
ludla KUKAC freemail.hu

ludla
Tibi: a gyári típust írtad 5003 -át, 5008-ra csak és ettől halt meg a tv?
vagy mást is állítottál?
Előnyök:

Ezért a pénzért tényleg jó választás, MindigTv mellett szép a kép rajta, de nekem a színek nem nagyon jönnek be, vagy csak fura a 3éves LG LCD-m után.

Tibi
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!
Hátrányok:

Először rendesen működött a tv, az összes kábel csatornát fogta amit a szolgáltató nyújt, a minap azonban megpróbáltam azt az okosságot beállítani, hogy lejátssza a filmeket, beléptem az info, menü, mute power gombbal a service menübe, majd ott elállítottam valamit ami nem tetszett, rámentem a gyári beállítások visszaállítására, onnantól kezdve ugye 0-ról indul a tv, csakhogy a csatornákat nem hangolja be. Mitől lehet ez? Sürgős lenne a segítség! Előre is köszönöm!

Karesz
Fő szempontok: Műszaki paraméterek,kép minősége közelröl is,ár.
Előnyök:

Ár-érték arány jó.Gyönyörű képe van,szinte mindent tud,amit egy tv-nek tudnia kell.Persze attol függ,ki-mit vár el egy tv-től.

Hátrányok:

Hátrányról nem tudok .....még. -Bár biztos van akinek már az is baj, hogy nem tud pacalt főzni karácsonyra...éjjel -

Veeking
Szempontok:
-szoba mérete
-ár/érték arány
Előnyök:

Brutálisan szép kép! Legolcsóbb 40"-os LEDes tv.
Filmeket is lejátsza szépen!
Érdemes a Samsung oldalán regisztrálni plusz 1 év garanciáért INGYEN!!!

Hátrányok:

Nincs egyenlőre.

Sütő Ferenc
Hát ez egy igazi mozi élmény.
Előnyök:

Ár / minőség arány nekem pont jó.

tajbor
Nagyon szép kép minden formában a számítógépen és a tv adás is gyönyörű éles kontrasztos.

A csatorna rendezés nem bonyolúlt inkább egyszerűbb volt minden eddig próbált televízión. Gyárilag nem játszik le filmet usb-ről csak képet és zenét de ez kb 2 perc alatt orvosolható és utánna lejátszik mindent még a full hd mkv filmeket is simán. Kimenetek hmm tényleg nem sok van de igazán mi kell? hdmi 2db én ennyit használok annyi meg van
André79
A szoba dísze. Nagyon tetszik mindenkinek.
Előnyök:

Fogyasztás:
Alap: 75W
Eco alacsony: 45W
Eco közepes: 35W
Eco magas: 25W
Távírányító Jó!
Kábel tv-n is nagyon jó képe van nem csak digitális adással. Hang rendben van.
Ára: 119.990Ft + 1 év gari 5eFt.
Magyar összerakás.

Hátrányok:

Negatívum:
PIP nem engedélyezett.
Néhány bemenet hiánya, pl.:pc.
Filmet nem engedi, bár még nem próbáltam átírni 5800re.

János a terméket itt vásárolta: electropark.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Műszaki paraméterek, Magyarországon rakták össze, beilleszthetőség a lakás bútorai közé, ár .

Előnyök:

A televizió nézés egy, új élmény

Hátrányok:

még nem tudom