Ár, tudás. Fontos volt a felbontás, a méret, a minőség. Sajnos kompromisszumot kellett kötni, jobb lett volna valamilyen magasabb sorozatszámú, de azt már nem engedhetem meg magamnak :(
Eddig minden OK! A menü teljesen magától értetődő, könnyű használni. Sok + feature, internet kapcsolat gond nélkül felépült. A digitális tunert még nem teszteltem, mivel a TV digitális boxon keresztül jön.
Egyenlőre még nem találkoztam hátrányokkal.

Ár-érték arány, márka.
Megbízható, praktikus, könnyű felhasználhatóság, emberbarát, szép kép, jó menürendszer.
Két tuneres pip hiányzik, több USB csatlakozó, két vékony csík a szélén, internet alkalmazások gyengék, pl. origo és index (nem kiforrott a technológia).

Alacsony áram fogyasztás
Amit vártam az mind bejött, gyönyörű a kép, jó a hang és egyéb funkciók (smart) is tökéletesen működnek. A beüzemelés gyerek játék!
Kicsit aprólékos a kép beállítás.

Műszaki adatok, nagy képernyő,ár.
Előnyök:
- Tiszta kép, DVD lejátszó, USB flash, USB, analóg TV, műholdvevő mind kivállóan néz ki.
- A HD adások és anyagok briliánsak.
- A telepített NET tartalmak gond nélkül mennek rajta (nincs beépített böngésző).
Hátrányok:
- DVD nézés közben átszűrődik a TV adás hangja!
- az MKV-ben levő feliratot nem játsza le

Aránylag nagy képernyő,gazdaságosság,jó ár.
szép tiszta kép,aránylag jó hangzás,DVD filmek gyönyörűek rajta.
Külön kellett megvásárolni hozzá a kártya adaptert hogy kihagyható legyen a set -top-box ez plusz kiadás.

műszaki szempontok (képátló, beépített média lejátszó, Internet TV), ár/érték
nagyon szép a képe, hírportálok tartalma megtekinthető a tv-n
kezdeti színbeállítások gyengék