Szép samsungos design, extravékony keret, így még 2,5 cm- rel n...
A 2D-röl 3D-re átalakítás inkább érdekesség, de nem igazi é...

A lehető legnagyobb tv elfogadható áron , jó minőségben !
Gyönyörű kép , nagy méret , igényes megjelenés.
Körülményes csatornabeállítás /de ezt csak 1-szer kell /

- szép megjelenítés
- viszonylag olcsó
- 3d tv
- könnyű az átlaghoz képest
- 1'-el nagyobb a többinél
- kiváló média lejátszó
- nagy fényerő
- pc csatlakozó
- jó hangzás
- viszonylag alacsony fogyasztás
- széles nagyítás a hagyományos oldalarányú tv adásokhoz
- átkonvertálja a rossz minőségű adást jobbra
- 2d --> 3d konvertálás
- erősen tükröződik, ha sötét a képernyő
- fura a kép, ha a számítógéppel összekötik, mivel a tv felbontása alapján 4: 3 arányú nézetet lehet beállítani csak
- ha áramszünet van, elmegy az óra
- már nem gyártják

FULL-HD és a termék ára, illetve a gyors képfrissítés
legtöbb alkalommal jó beálítás esetén gyönyörű szép éles kép.
kiváló moziélmény. nagyon szép tiszta hangok, mindenhova odaillő szinte díszítőelem : D nagyon gyönyörű mélysötét színeket képes előállítani.
Nem Full-HD amit az árukeresőnél bejelöltem kitételnek.
Nem járt hozzá 3D szemüveg
számítógépre kapcsolva hibásan jelzi ki az "i" betű néhány fajtáját az alacsony (1024) pixelszám miatt.
Problémák a vásárlás, és rendelés során.
hiányzott összekötőkábel a csomagból.

El sem hittem,hogy ilyen kategóriát ennyi pénzért meg lehet venni
nem minden mkv-játszik,van amire kiírja,hogy nem megfelelő kodek.
Semmi gond,TsMuxer programba betöltöd,a hangot átállitod 4.1-re,20perc alatt átkonvertálja a filmet ts formátumba,és már nézheted is

Igaz nem full Hd a felbontása, de egy méterről már nem észrevehető a különbség.
én szerettem nagyon ezt a tv-t, viszont nálam 2 hónap után tönkre ment, most vihetem szervízbe:p
2 hónap után tönkre ment. bekapcsoláskor csak a samsung logo jelenik meg, utána semmi

Én teljesen meg vagyok elégedve a készülékkel,bár a 3D-t még nem használtam,mert a szemüvegek csak később érkeznek meg hozzá.Olvastam,hgoy a párosításkor problémák adodhatnak,de remélem ez nem nálam fog bekövetkezni.Amúgy nem bántam meg,hogy nem full HD-s készüléket választottam.Testvéremnek az van hasonló méretben és kategóriában,de a különbséget egyikőnk sem észlelte.
kezelhetősége,menűrendszere átlátható
Lejátszója szinte minden formátumot lejátszik
Hátrányként talán a fogyasztást tudnám felhozni,de itt is csak azzal tudnék érvelni ez mellett,hogy egy full HD-s többet fogyaszt.

Kattints, és őrizd meg vásárolt terméked értékállóságát kiterjesztett termékgaranciával!
Kiterjesztett Garancia