Samsung - TV Képernyő típusa: LCD, Képátló: 102 cm, Képarány: 16:9, HD felbontás: Full HD, Felbontás: 1920 x 1080 pixel, Képfrissítési frekvencia: 50 Hz, Betekintési szög: 178 °, Fényerő: 500 cd/m2, 3D Tv: Nem, DVB-T: Van, DVB-C: Van, DVB-S: Nincs, Elektronikus műsorújság (EPG): Van, Teletext: Van, PIP: Van, Hangteljesítmény: 2x10W,... Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés

84.6 %

15.4 %

Leghasznosabb vélemény
2012.04.04
Mint minden vásárlásomnál most is utánajártam milyen készüléket szeretnék, mire van szükségem és melyek a számomra felesleges funkciók, amiért nem adnék plusz pénzt. A TV tökél...
Előnyök:

Szép, éles képe van, menet közben a pillanatnyi kép tartalmát...

Hátrányok:

Csak minimális papír alapú használati útmutató jár hozzá. A...

Minden vélemény - Samsung LE40D550
Kucipas
Abszolút megérte az árát, sőt! Ajánlom mindenkinek!
Előnyök:

Megbízható, gyors, rendkívül széleskörűek a szolgáltatásai, szép képet ad, letisztult a designja, azonnal és intelligensen alkalmazkodik az új eszközökhöz, beállításokhoz.

Hátrányok:

A távirányító gombjait világítósra is csinálhatta volna a Samsung

Ubs8546
Ha eltekintesz az egyelőre parasztvakítás szinten kínált smart opcióktól (youtube még csak-csak, de skype 102 cm-en HD-ben??), a legjobb választás.
Az időjárást, meg a facebook-ot sem mutatja, de pl. az M1 Forma1 közvetítése full HD-ben kárpótol ezért.
Előnyök:

Nincs üveg előlapja, így ablakkal szemben lévő falon is jól látható a kép.
Otthoni hálózatról, de akár egy pendrive-ról is lejátssza a videókat, akár HD1080 felbontású .mkv-t is!
Iszonyat jó, éles kép nappali fénynél is

Hátrányok:

Nincs belőle még egy a másik szobába is

cstibi80
A TV tökéletesen tudja azt, amire szükségem van, sőt a kép minőségben okozott még pozitív meglepetéseket is azzal, hogy hasonlóan szép képe van mint a 6-os szériás LED-es Tv-nek.
Bátran ajánlom azoknak, akiknek nem okoz problémát az a tudat, hogy nem LED-es Tv-je van 2012-ben :)
Előnyök:

Szép, éles képe van, menet közben a pillanatnyi kép tartalmát figyelembe véve szabályozza a fényerőt - csak úgy mint a LED-es széria, ezért a fekete szín is nagyon jól megjelenik a régebbi típusú LCD tévékhez képest. Mindig Tv extra előfizuval használom CI kártyával, igy plusz dekóder sem kell a műsorok vételéhez. A hangja TV minőségű, csodákat nem kell és nem is lehet várni néhány centis hangszórókból, de amire kell arra jó.
A digitális csatorna sorrend állítható, igaz kicsit körülményes volt kitapasztalni az elején hogyan kell.

Hátrányok:

Csak minimális papír alapú használati útmutató jár hozzá. A tv menüje tartalmaz egy teljes leírást minden funkcióról és beállításról, de a bonyolultabb beállításokat jobban szeretem ha látom magam előtt, mint
- tv-n elolvasni,
- megpróbálni megcsinálni,
- majd ha elakadtam félbeszakítani
- és visszamenni a menü leírásba, majd újra kezdeni...

Sanyi 46. a terméket itt vásárolta: electropark.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Mennyire tud sok mindent,másik készülékkel ellentétben.
Megfelel a későbbiekben a digitális vétel feltételeinek.
Ez felelt meg külső belső feltételeknek.Nagyság,suly,képminőség,energia felhasználás és ez felelt meg a pénztárcámnak is...

Előnyök:

Nekem tetszik,szerintem jó..

Hátrányok:

A drága készülékekhez képest vannak hátrányai:-Pl,(led) de ?????

F. Ferenc a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

full hd, dvb-t, dvb-c, márka, ár

Előnyök:

ár-érték arány kiváló, kifogástalan kép

Hátrányok:

nem találtam

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

típusa, képernyő méret, USB csatlakoztatható legyen, képernyő felbontás

Előnyök:

A termékkel nagyon meg vagyunk elégedve. A kép nagyon szép tiszta, élesek a színek. USB csatlakoztatható.

Lecsó
A tv adások megfelelő minőségben foghatók ahhoz, hogy élvezhető legyen a tv-zés, de a HD műsorok, filmek az igaziak.
Előnyök:

Könnyen kezelhető, szép és esztétikus, a hangzása kitűnő, gyönyörű a képe. Nekem még nem volt ekkora tv-m, de ismerősökével hasonlítva túltesz a hasonló kategóriákban kaphatókon (az árat figyelembe véve).

Hátrányok:

Amit negítívumként érzékeltem, az elsősorban nem a tv hibája. Ha műholdas tv beltéri egységével használjuk, az egyébként nagyon praktikus, jó funkcióit nem tudja kihasználni. Persze ettől még ugyanolyan élvezhető a filmnézés.

gajacso
Több készülék közül választottam, végül is az ára miatt döntöttem. Viszonylag olcsó a képességéhez képest.
Előnyök:

Szép éles a kép, könnyen kezelhető. Tetszik a 4:3 arány beállítás, ami a 16:9-ben sugárzott adásokat automatikusan kiterjeszti.

Hátrányok:

Amit negatívumként érzékeltem, az nem kifejezetten a tv miatt van: ha beltéri írányító egységgel használom (UPC, T-home stb), akkor a tv sok tudását elveszíti, többek között a PIP szolgáltatást is.

bullapo
ár érték arány
Előnyök:

Nagyon szép képe van , persze az adások minőségétől is függ, Sima dixes formátum filmeknél is jó képet ad.
Hang is megfelelő szerintem.

Hátrányok:

Ha usb keresztül nézek filmet , scart csatlakozó nem ad ki hangot az erősítőmre.

Larry08 a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Full HD felbontás,nagy képernyő,aránylag nagy tudás.

Előnyök:

Csak jókat tudok mondani róla.

Hátrányok:

Talán az,hogy csak optikai hangkinenete van,így régebbi erősítőt,amin nincs optikai hangbemenet,nem tudom kierősíteni.