Samsung - TV Képernyő típusa: LCD, Képátló: 94 cm, Képarány: 16:9, HD felbontás: Full HD, Felbontás: 1920 x 1080 pixel, Betekintési szög: 178 °, Fényerő: 500 cd/m2, Statikus kontraszt: 15000:1, Dinamikus kontraszt: 35000:1, 3D Tv: Nem, DVB-T: Nincs, Teletext: Van, Tárolható teletext oldalak száma: 1000, PIP: Van, Hangteljesítmény:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung LE37A551
Miki
Nekem 2008 karácsonya óta van meg, azóta gond nem volt vele. Pc-vel összekötve tökéletes képet ad, a hang is jól szól. Van egy csomó bemenet rajta, legalább nem kell dugdosnom a zsinórokat ha a dvd-kamera-pc-videó (még megvan) között akarok váltani. Az USB csatlakozó meglepetés volt, utólag vettem csak észre. Kár hogy csak képet meg zenét lehet róla lejátszani, filmnézéshez igen jó lenne. Ha kibír 8-10 évet akkor maradok ezen a vonalon.
Előnyök:

Gyönyörű forma és kép, illetve a sok bemenet.

Hátrányok:

Nem áll meg rajta a sör :)

Sandor
A mi családunk is meg van elégedve vele, épp ezért karácsonyra a nagyszülők is ilyet kaptak. Szerintem is nagyon jó a képminősége, leginkább a rajzfilmeknél vettem észre, hogy tényleg mennyire éles a képe. Hangminőségében is minden okés vele, még nem panaszkodtak a szomszédok a hangerő miatt :)
Zsóka
Nagyon jó TV ez a Samsung LE37A551, jó vétel volt. Albérletbe vettem, mert örököltünk egy digitális előfizetést, és nem volt hozzá képernyőnk. Nagyon sok mindent tud, amitől sokkal szebb a képe, mint egy alsóbbkategóriás TV-é. Itt a fekete szín, tényleg fekete. Egész család le tud ülni elé, mert minden oldalról be lehet látni a képét. Szépen szólnak a hangszórói is..