nekünk bevált a Philips, ezért maradtunk ennél a márkánál. A régi - hozzáteszem még mindig tökéletesen működő, 72 cm-es -, 7 éves 100 Hz-es helyett választottam ezt az új típust, amelyet ár-érték-minőség arányban kedvezőnek találtam, nem utolsósorban a jó akció miatt.
Kaptam hozzá 2 passzív 3D szemüveget is, élethű képmegjelenítés, csúcsszuper képminőség. AMBYLIGHT hangulat megvilágítás is nagyon klassz. Pendrive-ról simán viszi a HD filmet/zenét/képeket.
400Hz képmegjelenítés + több fokozatú képjavító rendszer alacsony fogyasztás mellett.
Nincs ilyen.

Sok keresgélés után és egy jó akció miatt vettem ezt a modellt és még pénzem se volt több pedig nagyobbat akartam. Mivel már rég nézegettem a márkák között a 3d -s képmegjelenítéseket nekem a SONY (aktív) a drágább SAMSUNG (aktív) és a PHILIPS (passzív) technológia tetszett meg mivel a többi aktív szemüvegek jobban elsötétítik a képet + az olcsóbb LG/SAMSUNG modellekben pedig sorokat látok.
Tiszta élénk élethű 3D megjelenítés ha elfordítom a fejemet (fekszek) akkor sem fog romlani a képminőség. Ár/érék/minőség aránya ennek a modellnek a legjobb. 224kilóér vettem 5 év el-vissza szállításos garanciával.
Kaptam hozzá 2 passzív 3D szemüveget és nem is drágák(mint az aktív) még a moziban kapott MasterImage 150ft-s szemüvegek is jók hozzá, bár ezek jobban besötétítik a képet mint a hozzá kapott.
AMBYLIGHT hangulat megvilágítás nem csak gyönyörű hanem megnöveli a képernyő méretét is.
A két USB bemenetbe bármilyen billentyűzetet és egeret be lehet csatlakoztatni és használni a böngészés során + HD youtube nézés, optikai 5.1 kimenet, pendriveról simán viszi a HD filmet/zenét/képeket.
600Hz képmegjelenítés + több fokozatú képjavító rendszer alacsony fogyasztás mellet.
Jól formatervezett távirányító a BD lejátszót a tv menüjéből tudom be/ki kapcsolni és kezelni.
Könnyen átlátható kezelhető menürendszer.
Vékony fém kertet jó minőségű anyagokból kivitelezve.
Lassú böngésző lehetne gyorsabb is
A távirányítóról csak az audió gombot felejtették le pedig ez is kell.
Az oldalsó LED megvilágítás miatt nem teljesen fekete a fekete( láttam egyszer egy 9 szériás modellt
abban kb: 2 négyzet centiméterenként volt egy led megvilágítása és kb: 2-3-szor jobb volt a képminősége mint ennek pontosan: 10.000.000:1 kontraszt)