2D-3D konvertálás,
passzív szemüveg,
USB-ről lejátszás,
hálózati hsználhatóság,
energiatakarékos üzemeltetés,
megbízható tömegcikk, számos pozitív visszajelzés alapján
Azt kaptam amit vártam.
-2D-3D mélysége széles skálán változtatható,
-könnyű a szemüveg több óra után sem terhes,
-USB-ről ami nekem kell azt viszi,
-hálózati használatát külön szoftver segíti,
-energiafogyasztás több lépcsős: 42W-110W-ig
-esti tévézésnél engem nagyon zavart a bekapcsolást jelző led, de ez menüből ki-bekapcsolható
-hálózatnál nem kezeli a feliratokat,
-a képállítás túlságosan leegyszerüsített,
-a távirányítón nincs külön audió gomb,
-filmnézésnél jó lett volna, ha egy gombnyomásra kitehető a képernyőre az eltelt/hátralévő idő és ott is tartható,

Minél jobb képminőség, minél szélesebb szolgáltatások, 3D és Smart TV lehetőségek, energiatakarékosság és elérhető ár.
Besz@rás, nagyon jó készülék. :) A képe döbbenetes, nagyon szépek a feketéi, élmény nézni, funkciók tömkelege áll rendelkezésre. És tényleg takarékos. Sötét szobában 45-55 W-tal már tökéletes fényereje van, napsütésben sem fogyaszt többet 90 W-nál. Új dimenziókba emeli a tévézés élményét.
A hangminősége lehetne jobb, mozizáshoz illik hozzá egy jó hangrendszert használni. Néhány video kódolási szabványt nem ismer. Sajnos a webes böngészője nem képes minden flash tartalmat megjeleníteni.

Könnyű menűkezelés, a csatlakoztatott eszközökkel is jól bánik, 3d konv. nagyon tetszetős, bármivel megbirkózik. Automata szoftverfrissités.
SMART TV funkció gyerekcipőben jár, néha kissé nehézkes és korlátolt a működése, beépített böngésző nem kezeli a flash-t, egyszerűbb egy PC-re kötni. A leírásban szereplő PIP funkciót nem sikerült eddig kihozni belőle.

Jó teszt eredmények; jó ár-érték arány; kiváló képminőség; 3 D & 2->3 D konverzió;
Kiváló kép, könnyű kezelhetőség
Akcióban más értékesítőknél további 5 darab 3 D-s szemüveg