LG - TV Képernyő típusa: LCD, Képátló: 94 cm, Képarány: 16:9, HD felbontás: Full HD, Felbontás: 1920 x 1080 pixel, Betekintési szög: 176 °, Válaszidő: 5 ms, Fényerő: 500 cd/m2, Statikus kontraszt: 6000:1, Dinamikus kontraszt: 50000:1, 3D Tv: Nem, DVB-T: Van, Teletext: Van, Tárolható teletext oldalak száma: 1000,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - LG 37LG5000
Dobos Ferenc
160-ért vettem, és ahhoz képest nem is volt drága, mert full HD-s! Nagyon megérte egyébként, mert tud annyit, mint drágább társai. Szuperéles képe van, erős fényereje, a szobám díszévé vált. Elég világos a nappalink, de megbírkózik a napfénnyel is, ha pont rásüt a kijelzőre. Hangszórót használok mellé, mert a hang olyan doboz szerű, annak ellenére, hogy csomó beállítás van hozzá.. Nem bántam meg, hogy LG TV-t vettem...
sasszem
Nem túl rég vásároltam ezt az LG készüléket, elégedett vagyok vele nagyon, a szememet nem rontja, kellemes színek, fényerősség tökéletes, nem csak TV nézésre, hanem digitális set top box és dvd-zésre is használjuk.Az ár érték arány a minőéget tekintve kedvező.A távirányítója több készülékkel is kompatibilis. Mindenkinek tudom ajánlani.
Randy
Tiszta kepek, szep szinek, remek minoseg! Mindenkinek ajanlom. Energiatakarekos. Szem kimelo.
Egeszsegi oldalrol nezve emberbarat termek. Termek oldalrol nezve pedig remek. Kituno hangelmenyt biztosit! Menurendszere is egyszeru, konnyen kezelheto.
Krisz
Ezt a készüléket csak ajálani tudom! Nagyon jó egy készülék!Nagyon Szép Képe van!Király masina!