Összes vélemény
BlackDragon

T. Lorant

Varga Zoltán

Mi is vettünk egyet TÖKÉLETES.
És még ráadásul tudja a film lejátszást is. /persze ez kis plusz költség de tudja. / Amúgy tudja mindegyik ha rákerestek fórumukon rátaláltok, hogy létezik egyfajta távirányító amivel bele lehet menni a menüjébe és egyszerűen csak be kell ott állítani./ Eredetileg le vannak butítva.
tattoo77

tattoo77
Loccze

Számítógéphez használom monitornak...
Előnyök:
TV és Monitor egyben a 20nm es szobába se nagyobb, se kisebb nem kell... magyar menü
HDMI kábellel gyönyörű kép hang....
A TV-adás nálunk sajna pocsék, de ez a szolgáltató hibája!
Hátrányok:
nincs... Amit vettem azt kaptam!
GAgyi

csoda masina. hd adások kristálytiszták, remek választás, nekem nagyon bejött. mindent tud, amit kell.
Előnyök:
egszerű menü, könnyű kezelhetőség,
usb-s videolejátszás bekapcsolható.
t-home kártyáját megeszi ha van ci modul.
Hátrányok:
a dvb-t és dvb-c tuner nem megy egyszerre. jó lenne, ha csat. beállításokat lehetne menteni/betölteni, ne kelljen újra hangolni állandóan, ha kisérletezik az embörfia.
gepe

Sajna én nem tudok semmi jót elmondani a tv-röl 2010.11.29-én vettem azóta 3 hibabejelentést tettem, de a lg nem ismeri el, hogy hibás a készülék, azóta a szoba sarkában áll és porfogóként funkcionál, de azt tökéletesen teszi.
Előnyök:
A távirányítohoz kapott 2 db elem máshol is használható
Hátrányok:
hosszú lenne felsorolni.