LG - TV Képernyő típusa: LCD, Képátló: 94 cm, Képarány: 16:9, HD felbontás: Full HD, 3D Tv: Nem, Felbontás: 1920 x 1080 pixel, Képfrissítési frekvencia: 50 Hz, Betekintési szög: 178 °, Válaszidő: 4 ms, Dinamikus kontraszt: 60000:1, Fényerő: 450 cd/m2, DVB-T: Igen, Hangteljesítmény: 2x10W, DLNA támogatás: Nincs, Teletext: Van,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - LG 37LD450

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

BlackDragon
Szerintem érdemes megvenni egyszerűen kiváló
Előnyök:

Előnyök:

TV és Monitor egyben én monitornak használom.
HDMI kábellel gyönyörű a kép.

Hátrányok:

Semmi egyszerűen kiváló

T. Lorant
T. Varga Zoltán !
A filmek lejátszásáról írj bővebben, melyik forumon található?
Üdv.: T. Loránt
Varga Zoltán
Mi is vettünk egyet TÖKÉLETES.
És még ráadásul tudja a film lejátszást is. /persze ez kis plusz költség de tudja. / Amúgy tudja mindegyik ha rákerestek fórumukon rátaláltok, hogy létezik egyfajta távirányító amivel bele lehet menni a menüjébe és egyszerűen csak be kell ott állítani./ Eredetileg le vannak butítva.
tattoo77
Sziasztok az mit jelent hogy usb videot belehet kapcsolni?????????
tattoo77
Sziasztok az mit jelent hogy video lejátszót belehet kapcsolni?????????????????????
Loccze
Számítógéphez használom monitornak...
Előnyök:

TV és Monitor egyben a 20nm es szobába se nagyobb, se kisebb nem kell... magyar menü
HDMI kábellel gyönyörű kép hang....
A TV-adás nálunk sajna pocsék, de ez a szolgáltató hibája!

Hátrányok:

nincs... Amit vettem azt kaptam!

GAgyi
csoda masina. hd adások kristálytiszták, remek választás, nekem nagyon bejött. mindent tud, amit kell.
Előnyök:

egszerű menü, könnyű kezelhetőség,
usb-s videolejátszás bekapcsolható.
t-home kártyáját megeszi ha van ci modul.

Hátrányok:

a dvb-t és dvb-c tuner nem megy egyszerre. jó lenne, ha csat. beállításokat lehetne menteni/betölteni, ne kelljen újra hangolni állandóan, ha kisérletezik az embörfia.

gepe
Sajna én nem tudok semmi jót elmondani a tv-röl 2010.11.29-én vettem azóta 3 hibabejelentést tettem, de a lg nem ismeri el, hogy hibás a készülék, azóta a szoba sarkában áll és porfogóként funkcionál, de azt tökéletesen teszi.
Előnyök:

A távirányítohoz kapott 2 db elem máshol is használható

Hátrányok:

hosszú lenne felsorolni.

Videók - LG 37LD450

Küldj be te is videót!

LG 37LD450
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.