LG - TV Képernyő típusa: LCD, Képátló: 82 cm, Képarány: 16:9, HD felbontás: HD Ready, Felbontás: 1366 x 768 pixel, Képfrissítési frekvencia: 50 Hz, Betekintési szög: 178 °, Válaszidő: 5 ms, Fényerő: 500 cd/m2, Dinamikus kontraszt: 15000:1, 3D Tv: Nem, DVB-T: Van, Teletext: Van, Tárolható teletext oldalak száma: 1000,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - LG 32LG2000
attesz
szerintem egyik legjobb készülék,igaz tavaj augusztusban vásároltam de ezidáig problémamentes,
remélem az lesz hoszu távon.
Előnyök:

mit is irjak minden igényt ki elégit,eben az ár kategoriában.

Hátrányok:

nem tudok rola.

Xavi
nagyon jó LCD TV. az egyik legjobb LG TV, amivel találkoztam. sokat válogattam, de ennek volt a legjobb képe, és hangja.. ilyen áron, már muszáj válogatni.. teljesen beleolvad a nappaliba, olyan kis diszkrét felépítésű, mégis központi szerepet játszik a nappalimban.. nem lehet nem bekapcsolni :).. könnyű beállítani is, elég gyors az automata keresője, és logikusan elrendezi a programokat..
Kata
HD minőségű LCD TV az LG-től. 32 képátlós, 16:9 képarányos TV képes megteremteni a jó hangulatú házi mozizást. A TV különböző funkcióit kihasználva, nagy kényelmet biztosít számunkra. az LG 32LG2000 TV-et könnyedén összelehet kötni akár a PC-vel is, így újabb funkciókat vagyunk képesek adni a TV-knek.
Szávai Viki
Karácsonykor vettük, nagyon megszerettük. a scart 2-őn kivezettem a hangot hi-fire, úgy már nagyon jól szól, de a saját hangja sem egy nagy tragédia. kár, hogy nincs pat, sem min. egytuneres pip, de ennyi pénzért nem is vártam többet. nem vettem észre húzást, gondolom a 6ms miatt, ez is tetszett, meg a nagy dinamikus kontraszt is.
Szívesen ajánlom ezt a TV-t!