Minden vélemény - LG 32LG2000
attesz

Xavi

nagyon jó LCD TV. az egyik legjobb LG TV, amivel találkoztam. sokat válogattam, de ennek volt a legjobb képe, és hangja.. ilyen áron, már muszáj válogatni.. teljesen beleolvad a nappaliba, olyan kis diszkrét felépítésű, mégis központi szerepet játszik a nappalimban.. nem lehet nem bekapcsolni :).. könnyű beállítani is, elég gyors az automata keresője, és logikusan elrendezi a programokat..
Kata

HD minőségű LCD TV az LG-től. 32 képátlós, 16:9 képarányos TV képes megteremteni a jó hangulatú házi mozizást. A TV különböző funkcióit kihasználva, nagy kényelmet biztosít számunkra. az LG 32LG2000 TV-et könnyedén összelehet kötni akár a PC-vel is, így újabb funkciókat vagyunk képesek adni a TV-knek.
Szávai Viki

Karácsonykor vettük, nagyon megszerettük. a scart 2-őn kivezettem a hangot hi-fire, úgy már nagyon jól szól, de a saját hangja sem egy nagy tragédia. kár, hogy nincs pat, sem min. egytuneres pip, de ennyi pénzért nem is vártam többet. nem vettem észre húzást, gondolom a 6ms miatt, ez is tetszett, meg a nagy dinamikus kontraszt is.
Szívesen ajánlom ezt a TV-t!
Szívesen ajánlom ezt a TV-t!