Samsung - Típus: DVD olvasó, Kialakítás: Belső, Csatlakozás: SATA, Cache: 198 KB, CD olvasási sebesség: 48x, DVD olvasási sebesség: 16x, Hozzáférési idő DVD: 140 ms, Hozzáférési idő CD: 130 ms, Szélesség: 148 mm, Magasság: 42 mm, Mélység: 170 mm, Súly: 700 g Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Samsung SH-D163C
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: woxcomputer.hu

ár, minőség

Előnyök:

----

Hátrányok:

-----

Tibor a terméket itt vásárolta: iway.hu

Az egyik amit szemelőt tartottam az az ára a másik pedig a tulajdonsága ezek voltak a főbb szempontok. Tulajdonság tekintetében az olvasási sebessége volt a döntő és ebben ez az olvasó nekem pont meg felet. Meg persze a márka sem volt elhanyagolható számomra így ez a tény is szerepet játszott abban, hogy megvegyem. Én úgy voltam vele, hogy egy olcsóbb de jó olvasót vegyek az ennél drágábbak nos nem feltétlenül jobbak hiába az árkülönbség mert általában a márkát fizeted meg nem magát a terméket.

Előnyök:

Miért ajánlanám? Nos olvasás terén nagyon meg vagyok vele elégedve és emelet az ára is kiváló.

Hátrányok:

Nekem tökéletesen megfelel így hátránya nincs részemről.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

gyorsaság

Előnyök:

mindent beolvas

Hátrányok:

nem tud írni