Minden vélemény - Philips HS8020
ST

Kb. 1,5 éve hazsnálom. Az arcomon simábbra borotvál, mint bármelyik gilette hagyományos, viszont sajnos a nyakamon nem (de ez az elektromos borotvák jellegéből fakad).
Előnyök:
Kevés töltéssel nagyon sokáig bírja.
Hátrányok:
Nyakon nem túl használható
Saller Molnár Gyula

tomy
István

A fent Philips HS8020 jelzésű borotvával én is rendelkezem.Kb 2 hónapja vettem, tapasztalataim a következők.:
Rendes normál európai csomagolás, érthető használati útmutatóval. Kis tisztitó kefével, s a használatához
jó tanácsokkal. Működése, könnyű kényelmes, bár nekem enyhén kipirosodik tőle a nyakam, de ez lehet, hogy
az én hibám, talán túlzottan rányomom. Idejében jelzi ha merül az akku és szerencsére azt is ha feltöltöttem.
Nem tudom lehet-e hozzá kapni "krémutántöltő" kapszulát, vagy majd töltögetni kell az anyagot, de kényelmes és
arcnak kellemes ez a találmány. A magam részéről négy csillaggal jutalmazom.
arcnak kellemes ez a találmány. A magam részéről négy csillaggal jutalmazom.
Atti

Sziasztok!
Most kaptam az első elektromos borotvámat. Nagyon tetszik, kényelmes vele a borotválkozás. Kényes a bőröm és kicsit féltem ettől a fajta borotválkozástól. De ez az adagolható hidratáló krém nagyon szuper.Bárhol használhatom mert vizálló.Az akkuja is jól birja eddig nem volt vele gond. nagyon mobil jószág. Kicsit sokkalom az árát de mivel ajándékba kaptam ezért nem érdekel!
Jani

Egy élmény a borotválkozás vele. A beletölthető Nivea For Men krém borotválkozás közben védi és hidratálja a bőrt. Szeretem, mert zuhanyozás közben is használhatom. Követi az arcom vonalát és egyszerűen és gyorsan végezhetem el vele a feladatomat. :)