Azonban a garanciális idő lejárta után (vigyázat, a Fagor szerint ez nem számít hűtőnek, ezért csak 1 év garanciát adnak rá, és a szerviz hozzáállása sem túl vásárlóbarát) 1-2 hónappal a hőmérséklet-kijelző ledek elkezdenek kiégni, ez szinte minden ismerősömnél ugyanígy történt.
Ezen kívül a tavaszi-nyári időszakban, amikor melegebb van a lakásban, folyamatosan zúg a ventillátor (nem túl hangos, de annyira extrán nem is csendes), és mégsem képes 20 fok alá vinni a belső hőmérsékletet.
Összességében csak a design miatt kapott 2 pontot tőlem, egyébként 1-1,5 év használat után a funkcióját egyáltalán nem képes ellátni, és a hivatalos szerviz hozzáállása sem megfelelő.
Nagyon szép, elegáns kivitelezés.
A garancia lejárta után néhány hónappal jelentkező problémák:
- a hőmérséklet-kijelző ledek kiégnek
- a külső hőmérséklethez képest max. 5-6 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet képes produkálni (a hivatalos specifikációban leírt kb 20 fokhoz képest), ezt melegebb időben tapasztaltam, télen nem is volt szükség nagyobb fokú hűtésre.
A hivatalos márkaszerviz hozzáállása nem vásárlóbarát.

Tetszett.
Megfelel arra a célra, amire vettem. Egyenlőre a 12 férőhely elegendő.
Sajnálattal tapasztaltam, hogy a standard méretű 7 dl-es üveg fér el benne csak és a \"hosszabb\" nyakú üveg nem. Esetleg keresztben, de akkor két helyet vesz igénybe és nem is biztonságos, amikor kinyitom az ajtót.

Megjelenés, ár, energistakarékosság.
Szép, csendes, remekül használható.
Csak egyféle hőmérsékletet képes előállítani, így vagy fehérbor, vagy vörösbor tárolására optimális.

Alacsony zajszint, vállalható megjelenés, ár.
A vártnál csendesebb, kimondottan megnyugtató látványt nyújt, funkcióját tökéletesen ellátja, a nappaliban is jól mutat.
Még nem derült fény ilyenre.