Minden vélemény - Hajdu Z 120 EK
Bokor

Ez már nem az a Hajdú amit régen annak hívtak. Kb. 6 éve lett felszerelve, rendszeresen vízkőtelenítve, minden esetben anód és fűtőszál csere, a bizti-szelep hetente-havonta ellenőrizve. Azért ezt vettem anno 3-szor ennyiért, mert szerelők is azt mondták, hogy ez a tuti. Régen tényleg az volt. Most kilyukadt a belső tartálya, a belsejében a zománcozott bevonat lepattogzott és lyukasra rohadt. Most a tetején ömlik a víz.
Ez nem valami apró elektromos hiba, amit javítani lehet. Bár volt olyan is még új korában (a hőkioldó lekapcsolt és többet nem kapcsolt vissza). Az egész most kuka. A régiek 20-25 évig bírták gond nélkül.
Előnyök:
Már nem ajánlom senkinek!!!
Hátrányok:
Szégyenletes minőségű termék a Hajdútól. Pláne azért az ártöbbletért, amennyiért vettem.
Soha többet!
Meli

Horváth Pál

Az új lakásunkba lett véve ez a Hajdu bojler. Végzi rendesen a dolgát, eddig nem volt baj vele.. Talán néha van egy kis gond a meleg vízzel. Ha sokáig fürdik az ember, egy rövid időre hullámozni kezd a hőmérséklet. Pedig a 100 liter elegendő kell, hogy legyen a folyamatos meleg vízhez.. Viszont mindig gyorsan jön a meleg, nincs felfűtési idő, csak beüzemelésnél, vagy ha sokáig nem vagyunk otthon, és kikapcsoljuk.. Bojler esetén nehéz a választás, de remélem tudtam segíteni másoknak, akik vásárlás előtt állnak. Nem drága, magyar, és jól végzi a feladatát.. Nem is kellett nekem sem több..