Minden vélemény - Hajdu FT 10
Márti

Sérelmezem, hogy mért "KÖTELEZNEK" arra, hogy csapteleppel együtt vásároljam meg.3 hónapja cseréltem le a csaptelepet, és most, hogy a bojler felmondta a szolgálatot kompletten kellene vásárolni. Még választást sem tesznek lehetővé pedig sokféle csap van forgalomba.Rátesznek 1-et tetszik nem tetszik vidd. Még egyszer megjegyzem 3 hónapja cseréltem 16000ft-ér. Kérdem én ha csirke combot szeretnék vásárolni 1 egész csirkét kell majd a jővőben vennem???????,
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Egy ugyanilyen konyhai vízmelegítő tönkre ment. Annak a pótlására vásároltam.
Előnyök:
Praktikus (pult alatti), a 10 l kapacitás számunkra pont megfelelő.
Hátrányok:
A korábbi verziónál a csap működése eltért az általánostól. Az egyik gomb a mennyiséget, a másik a hőmérsékletet szabályozta. Ez néha zavart okozott. A mostaninál a csap működése már megegyezik az általánossal, ez jobb megoldás.
szabóné fülöp judit
a terméket itt vásárolta: euimport.hu

laci

laci

Balogh László

Vikendházamban 2007 évben szereltem fel egy Ft 5 literes boylert. Nem volt vele semmi baj míg télen a vizet leengedtem a fagy miatt. A víz újbóli megnyitásakor a bojler már nem működött. 2008 évben egyik kollégámtól kaptam egy több éves, de nem használt FT 10 literes bojlert. felszereltem. Úgyszintén nem jól működött mindaddig míg a télen a vizet nem engedtem le. Azóta ez sem melegíti a vizet. Természetesen vízleengedés előtt kikapcsolva, kihúzva. Mérőműszerrel végignéztem, sem a kapcsolóban, sem a fűtőszálban nem jelez szakadást csak az anódcsőben lévő kék vezetéknél. Tudna valaki segíteni mi a hibája mindkettőnek? Talán nem szereti a szárazságot?
Előre is köszönöm, ha valaki segít.
Előre is köszönöm, ha valaki segít.