Elhelyezés: Konyhai, Típus: Elektromos, Űrtartalom: 10 l, Fogyasztás: 2 kW, Állítható hőmérséklet: Igen, Méretek: 44 x 30.5 x 27 cm, Súly: 5 kg Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Hajdu FT 10
Márti
Sérelmezem, hogy mért "KÖTELEZNEK" arra, hogy csapteleppel együtt vásároljam meg.3 hónapja cseréltem le a csaptelepet, és most, hogy a bojler felmondta a szolgálatot kompletten kellene vásárolni. Még választást sem tesznek lehetővé pedig sokféle csap van forgalomba.Rátesznek 1-et tetszik nem tetszik vidd. Még egyszer megjegyzem 3 hónapja cseréltem 16000ft-ér. Kérdem én ha csirke combot szeretnék vásárolni 1 egész csirkét kell majd a jővőben vennem???????,
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Mindíg Hajdu bojlereink voltak, amelyekkel meg voltunk elégedve.

Előnyök:

Könnyen kezelhető, tartós termék.

Hátrányok:

Nem tudok ilyenről beszámolni.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Egy ugyanilyen konyhai vízmelegítő tönkre ment. Annak a pótlására vásároltam.

Előnyök:

Praktikus (pult alatti), a 10 l kapacitás számunkra pont megfelelő.

Hátrányok:

A korábbi verziónál a csap működése eltért az általánostól. Az egyik gomb a mennyiséget, a másik a hőmérsékletet szabályozta. Ez néha zavart okozott. A mostaninál a csap működése már megegyezik az általánossal, ez jobb megoldás.

szabóné fülöp judit a terméket itt vásárolta: euimport.hu

magyar termék legyen és az ára is kedvező

Előnyök:

magyar és jó minőségü

laci
Tisztelt Balog úr !
Egyszerű a probléma addíg nem szabad bekapcsolni amig át nem folyik rajta a a viz ugyanis ki kell hogy léktelenitse magát a rendszer !
Ha nem müködik, én is így jártam venni kell hozzá egy hőkioldót mert ez megy ki !
laci
Igazán megbízható és nagyon biztonságos !
Volt szerencsém tesztelni víz nélkűl kapcsoltam be és olyan pontos hőkioldója van hogy nem robbant fel !
2 ezer forint volt csak a javitása ,azóta is tökéletesen üzemel !
Balogh László
Vikendházamban 2007 évben szereltem fel egy Ft 5 literes boylert. Nem volt vele semmi baj míg télen a vizet leengedtem a fagy miatt. A víz újbóli megnyitásakor a bojler már nem működött. 2008 évben egyik kollégámtól kaptam egy több éves, de nem használt FT 10 literes bojlert. felszereltem. Úgyszintén nem jól működött mindaddig míg a télen a vizet nem engedtem le. Azóta ez sem melegíti a vizet. Természetesen vízleengedés előtt kikapcsolva, kihúzva. Mérőműszerrel végignéztem, sem a kapcsolóban, sem a fűtőszálban nem jelez szakadást csak az anódcsőben lévő kék vezetéknél. Tudna valaki segíteni mi a hibája mindkettőnek? Talán nem szereti a szárazságot?
Előre is köszönöm, ha valaki segít.