Minden vélemény - Logitech MK250
Abonyi György

Remek termék!
Sajnos a kisfiam az egeret tönkretette, ha valakinek valamilyen oknál fogva lenne eladó egere, megvenném.
Előnyök:
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel! Sose rosszabbat!
Hátrányok:
A billentyűzet támasztólábai nagyon gyengék! Vigyázat törik!
G.Zsolt

ede

A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: bevachip.hu

a terméket itt vásárolta: edigital.hu

mjsoni
a terméket itt vásárolta: edigital.hu

kaczor

Én kettőt is rendeltem, egyet a drágábbik dobozos kivitelből, egyet a jóval olcsóbb OEM verzióból. A kettő között semmi, de semmi különbség nincs, a dobozt leszámítva. Az OEM verzió is dobozos, csak a dobozon semmi sincs rányomtatva.
Az árához képest, meg egyébként is kitűnő cucc. Telepitő CD nem jár hozzá, de nem is kell. A Windows azonnal felismeri. A evője nem mikro vevő, de már 2,4 GHz-es. 8 méterről gond nélkül működik mind a kettő. Az egér optikája nagyon jól sikerült. Szinte minden felületen gond nélkül megy. Olyanokon is, amiken a régebbi egereim már megadták magukat. Késés, akadozás sem az egérnél, sem a billentyűzetnél nincs. A billentyű kisebb az átlagosnál, de gépelni nagyon kényelmes rajta. A "DEL" gombot viszont szokni kell.
Az egér egyetlen negatívuma, hogy az elemtartó fedél a tetején van. Ez még önmagában nem is lenne baj, ha egy picit nem mozogna. Engem ez zavart, de megoldottam a fedél alá tett papírdarabbal. Amúgy az egér teljesen kommersz darab, 3 gombos, kényelmesen kicsi, semmi extra.
A billentyűt is és az egeret is ki lehet kapcsolni használaton kívül. Ezért az átért hibátlan vétel.
Előnyök:
-Olcsó
-Úgy működik, ahogy kell
-Nagy hatótáv
-Kiváló optika
Hátrányok:
-a vevő nem mikro
-az elemtartó fedél kicsit mocorog