Minden vélemény - Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200rpm SATA3 WD5000AAKX
mmajka

Aki teheti mindenféleképpen kerülje ezt a sorozatot mert csak gondjai lesznek vele, de működni azt nem fog rendesen.
Amúgy más WD sorozatú hdd t ajánlok mert eddig 4 hez volt szerencsém ezen kivül és azok nagyon tökéletesen működnek már 5-6 éve egyetlen halott szektor nélkül.
Előnyök:
Aránylag a sebessége elfogadható, az ára méginkább.
Hátrányok:
Az első egy év alighasználat után 500 halott szektort produkált. Szerviz , csere újra.
Az új partició kialakitása és telepités után kb 5 percre 5 halott szektort talált. Kedves nem?
Szilágyi Balázs

Hát sajnos itt igaz az a mondás, ha rosszat veszel, hamar tönkre is megy... Garanciába nem csinálják meg, mivel náluk nem produkál hibát...
Egy programban tavaly még "kiváló" volt a hdd státusza mára már csak "jó/elfogadható"
Szánalmas, hogy egy ilyet kiadnak forgalomba és a sok ember akinek esetleg nincs 40-50e frointja és szeretne csak egy minimálisat spórolni az így jár.. -. -"
Senkinek sem ajánlom ezt a márkát, soha többet WD...
Senkinek sem ajánlom ezt a márkát, soha többet WD...
Előnyök:
500 GB/7200 RPM/16 MB Cache
Hátrányok:
Lassú, 1 év után haldoklik, megnyitok egy képet és kikapcsol a gép, több tesztet lefuttattam azt hittem más a hibás, de mint utóbb kiderült a winchester a rossz.
Dr KIS ATILLA

katu

Ember

Pálfalvi László
a terméket itt vásárolta: mobilx.hu

Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Nevesebb magyar fórumok ajánlását vettem figyelembe. Valamint a kedvező ár, megbízhatóság miatt választottam ezt a típust. Azóta is használom nagy megelégedéssel.
Előnyök:
Megbízható, gyors, csendes kategóriájában.
Hátrányok:
Tavai áradások után csökkentett garancia idő. 3->2 évre. Illetve megnövekedett ár.
A termék vásárlója

A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: lambdacomputer.hu

betterjustice