Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200rpm SATA3 WD5000AAKX

Kapacitás: 500 GB, Fordulatszám: 7200 rpm, Cache mérete: 16 MB, Maximális adatátviteli sebesség: 6 Gbit/s, Notebook merevlemez: Nem, SATA: Nincs, SATA2: Nincs, SATA3: Van, IDE: Nincs, EIDE: Nincs, SCSI: Nincs, SAS: Nincs, PCI-E: Nincs, Fibre channel: Nincs, Szélesség: 101.6 mm, Magasság: 26.1 mm, Mélység: 147 mm, Súly: 690 g,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200rpm SATA3 WD5000AAKX
mmajka
Aki teheti mindenféleképpen kerülje ezt a sorozatot mert csak gondjai lesznek vele, de működni azt nem fog rendesen.

Amúgy más WD sorozatú hdd t ajánlok mert eddig 4 hez volt szerencsém ezen kivül és azok nagyon tökéletesen működnek már 5-6 éve egyetlen halott szektor nélkül.
Előnyök:

Aránylag a sebessége elfogadható, az ára méginkább.

Hátrányok:

Az első egy év alighasználat után 500 halott szektort produkált. Szerviz , csere újra.
Az új partició kialakitása és telepités után kb 5 percre 5 halott szektort talált. Kedves nem?

Szilágyi Balázs
Hát sajnos itt igaz az a mondás, ha rosszat veszel, hamar tönkre is megy... Garanciába nem csinálják meg, mivel náluk nem produkál hibát...

Egy programban tavaly még "kiváló" volt a hdd státusza mára már csak "jó/elfogadható"

Szánalmas, hogy egy ilyet kiadnak forgalomba és a sok ember akinek esetleg nincs 40-50e frointja és szeretne csak egy minimálisat spórolni az így jár.. -. -"

Senkinek sem ajánlom ezt a márkát, soha többet WD...
Előnyök:

500 GB/7200 RPM/16 MB Cache

Hátrányok:

Lassú, 1 év után haldoklik, megnyitok egy képet és kikapcsol a gép, több tesztet lefuttattam azt hittem más a hibás, de mint utóbb kiderült a winchester a rossz.

Dr KIS ATILLA a terméket itt vásárolta: iway.hu

Gyorsaság és méret

Előnyök:

NINCS

Hátrányok:

KATTOGÓ, HANGOT AD KI PERCENKÉNT, OLYKOR SÜRJEBBEN IS ÉS ELÉG IDEGESÍTŐ

katu
nagyot csalódtam
Hátrányok:

Sajnos egy hét után 40 hibás szektor van rajta

Ember a terméket itt vásárolta: iway.hu

Tudtam, hogy mit keresek, ez kellett.

Előnyök:

Jól működik.

Hátrányok:

Nincsen.

Pálfalvi László a terméket itt vásárolta: mobilx.hu

Nevesebb magyar fórumok ajánlását vettem figyelembe. Valamint a kedvező ár, megbízhatóság miatt választottam ezt a típust. Azóta is használom nagy megelégedéssel.

Előnyök:

Megbízható, gyors, csendes kategóriájában.

Hátrányok:

Tavai áradások után csökkentett garancia idő. 3->2 évre. Illetve megnövekedett ár.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: iway.hu

wd márka legyen, 64mb cache-el és 7200 rpm-el

Előnyök:

64 MB cache

Hátrányok:

ár

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: lambdacomputer.hu

ár, garancia, méret, sebesség, western digital...

Előnyök:

gyors, megbízható, nem hangos

Hátrányok:

még mehetne lentebb az ára

betterjustice
1 hétig bírta, majd a 2. szervizben való javítás után sem működött sokáig. Nevetséges, hogy egyáltalán ilyen termékek vannak a forgalomban.
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

hogy sata3-as legyen

Előnyök:

megbízható márka,

Hátrányok:

nemtudok.