Könnyű tolni,és bárhová megyek betudom tolni magammal és nem ...
Nem tudok ilyet mondani.

Főként azt szerettem volna,ha olyan a babakocsi amivel könnyen közlekedhetek bárhol.Beférek vele a kisebb üzletekbe és nem akadályoz semmiben.
Könnyű tolni,és bárhová megyek betudom tolni magammal és nem kell az utcán hagynom,míg a kislányommal bemegyek egy boltba.Kis helyen elfér a lakásban ha összecsukom és így nincs útban senkinek és persze nagyon könnyű...és nem foglalja el az egész autó csomagtartóját ha mondjuk mennem kell valahova de szükségem van a babakocsira is.:)
Nem tudok ilyet mondani.

Szükségem volt egy sportbabakocsira. A külső, a rezgéscsillapítós kerék, ár volt fontos számomra.
Eddig mindennel elégedett vagyok!
Nehezen csukható és nyitható, de ez nem hiba!

Könnyű vele közlekedni, a lépcsők már nem jelentek akadályt, könnyű felemelni. Nagyobb sétákhoz is kényelmes, igaz nem teljesen, de félig dönthető, ez elég kényelmes az alváshoz. Nekünk narancs/pöttyös színben van, nagyon szeretem! A kosár szerintem elég, lévén inkább nyári/tavaszi babakocsi. Plázában, fényes járólapon is tökéletesen tolható.
Kerekei tényleg nem túl masszívak, de amíg használjuk bőven kiszolgál minket.

Kicsire összezárható legyen bolygósítható kerekekkel, esővédővel, egyszerűen tisztítható legyen.
Nagyon könnyű. Sajnos Pécsett élek, ahol nem könnyítik meg a babakocsival közlekedők életét. Sok meredek lépcső, nagyon kevés hely ahol a szintkülönbségeket nem lépcsővel oldják meg. A korábbi babakocsimmal majd megszakadtam mire levittem a lépcsőn, a Bertoni Sun Sport babakocsit csak felkapom és megyek. Nagyon könnyű, pedig a lányom hízik és nő :)
A kereke szerintem hamar tönkre fog menni, mert gyorsan kopik, és arra a garancia sem terjed ki.Hiba. Lehetne valami strapabíróbb anyagból a kerék, még akkor is ha attól kicsit nehezebb lenne az össztömege.

Minél könnyebb legyen.
Könnyű és kis helyet foglal.
Nehéz tolni ill. nehezen irányítható, (nem mindig arra megy amerre szeretnénk). Az előző babakocsinkat egy kézzel is simán lehetett tolni, ezt visztont két kézzel is nehéz irányítani. Persze közlekedés szempontjából kellett egy könnyebb babakocsi.

Az ár és felszereltség volt a döntő szempont. Több babakocsit is néztem, azért döntöttem emellett, mert járt hozzá lábzsák, valamint akciós volt éppen. Szempont volt a könnyűség, a kis méret, az hogy esernyő alakra csukva bárhol elfér, az autóból egyszerűen ki-be pakolható.
Könnyű, szép megjelenésű, ennyi pénzért teljesen megérte az árát!
Tetszik benne külön a teljesen színes, vidám huzat. Nem az a megszokott sötétkék és fekete tónusú, mint a legtöbb sportkocsi ami szempejön az emberrel az utcán. Állítható a lábtartója, elég nagy a kupolája, a lábzsákkal együtt még egy kisebb eső esetén sem ázik meg a baba, legalábis én ezt tapasztaltam.
A kerekek méretéből, anyagából és a rugós felfüggesztés hiányából adódóan eléggé pattog a kocsi. Még aszfalton is érezhetőek a legkisebb hibák, egyenetlenségek, de ebben az árkategóriában ilyen a többi is.
A háttámla dőlése lehetne mélyebb is, legalábbis kicsit mélyebbre számítottam. A kislányom rendszerint elalszik séta közben és nem lehet túl kényelmes neki sajnos, így nagy sétáink alkalmával másik kocsit kell használjuk. Szaladgálós kocsinak, rövid sétára viszont kitűnő választás. Ha tehetném ennek a márkának a másik típusú lapracsukható, jobban dönthető kocsiját venném meg így utólag.

Először is a színe volt a fontos,mert kislánynak vásároltam aztán,hogy könnyen tudjam kezelni ha autóba szeretném rakni és végül természetesen az ára is fontos volt.
Nagyon könnyen lehet kocsiba ki- és berakni,az összecsukás és nyitás is egyszerű.A kezelhetősége is nagyon egyszerű,a bolygókerekek megkönnyítik a közlekedést.Kényelmesen elfér benne a lányom és ha elalszik az sem gond,mert tud benne pihenni.A vásárlásokat is meg lehet vele oldani.
Jó lenne ha picivel nagyobb lenne a kocsi alján lévő rakodó hely.