Könnyű megemelni, tetszetős, az ára sem vészes, könnyű irán...
Lehetne a tolókar hosszabb, vagy legalább állítható, a kerekei...

Praktikus, könnyen szállítható legyen, kényelmes, masszív legyen, az ára elfogadható legyen
Az előzőekben leírtak mind jellemző a termékre.
Még nem tapasztaltam

Érdemes a boltban kipróbálni!
Egyébként szuper kis kocsi, nagyon praktikus és kényelmes a babám számára és kiváló ha csak ide-oda jövök-megyek vele.
Téliesíthető és a lábzsák is melegen tartja a babát.
Szereti a sima, aszfaltos utat ezért rázós, hibás terepre óvatosan merészkedjünk vele!
Ár/érték arányban hozza az elvárt szintet de az olcsóbb kategóriába sorolnám....
Könnyű megemelni, tetszetős, az ára sem vészes, könnyű irányítani, jól lehet vele boldogulni a bolti bevásárlásnál, majdnem vízszintesig dönthető háttámla, mosható huzat, baba és mama tálca, párnázott ülőrész a baba számára.
Jó választás annak, aki egyedül jár bevásárolni és ügyeket intézni, mert könnyű vele boldogulni és nem sok helyet foglal.
Pont ezek miatt vásároltuk meg!
Lehetne a tolókar hosszabb, vagy legalább állítható, a kerekei nyikorognak olykor de erre való speciális spray használatával megoldható ez a probléma, így védjük is a mozgó alkatrészeket.

Szempontjaim:olcsó ár,kis helyen elférjen,könnyen összecsukható-háttámla vízszintig dönthető legyen
Pozitívumok:kis helyen elfér,könnyen szét- ill. összecsukható
Azért választottam ezt a terméket,mert azok a funkciók amikre nekem szükségem van,mind megtalálható rajta.

Kényelmes és nagyon könnyű kezelni,kocsiban könnyen elfér és vásárlás is egyszerűbb.
kényelmes,könnyű,egyszerű közlekedni vele bárhol
kicsit lehetne tágasabb

A BABA KOCSI KÖNNYÜ, KIS HELYEN IS ELFÉR,
MI ÚJSZÜLÖTT KORTÓL HASZNÁLTUK,MIVEL MAJDNEM VIZSZINTESIG DÖNTHETÖ.
K.B 1 HÓNAP UTÁN NEHEZEN TOLHATÓ,AKADOZIK,A KEREKEI MEREVEK LESZNEK.

Nagy bevásárlókosár,és a kerekei a sportkocsinak.
Tetszetős,divatos a babakocsi huzata.
A tolókar egy vonalban van a hátsó kerekekkel,ezáltal a fékbe állandó jelleggel belerúgok.A tolókar rövidsége miatt,kinyújtott karral kell tolni a kocsit,ami a karjaimnak kőkemény munka,sajnos emiatt nem lehet hosszú útra elmenni.Az ülőrész túl rövid,valamint a gyerek előre csúszik benne.