Minden vélemény - Sony BDP-S550
Póloska

Lecseréltem a PANASONIC Blu-Ray lemezjátszómat, amit nagyon bánok, mivel a SONY nem játssza le az írt lemezt. Van egy Blu-Ray lemezre rögzítő Full HD camcorderem. Ezzel családi jellegű felvételeket, valamint kirándulások, és egyéb klub események megörökítését végzem. A felvételeket Blu-Ray lemezre írom, amit a PANASONIC minden gond nélkül lejátszik. A SONY meg sem nyikkan rajta. Senkinek sem ajánlom ezt a berendezést! Egy nagy halom s**r.
Előnyök:
Az Internetet használja a frissítéshez.
Hátrányok:
Semmi kreativitást nem tesz lehetővé. Ha Te magad akarod elkészíteni a felvételeidet, akkor keress más lejátszót. Nem támogatja a kreativitást.
zolika

nekem nagyon bejön ez a sony bdp -s550 es. vettem egy lcd- tv ami full hd-s s kitudja szolgálni ez a lejátszó. marha jó szórakozás nyujt. a tvelé szegez. teljesen élethű rajta minden. A lejátszó mindent lejátszik szinte. megbirkozik a hd-s lemezekkel is nem csak a blue ray-esekkel. nagyon sok csatlakozó van rajta. s ez nekem nagyon tetszik. s szerintem ár/érték arányban nagyon jó! Aki szereti a minőségi filmezést annak csak ajánlani tudom!