Minden vélemény - Samsung DVD-HD870
Nimród

Nos én mindenkit óvva intenék ettől a lejátszótól. Jól megszívtam vele. Alig egy hónap után akadás mentesen már nem hajlandó lejátszani az írott lemezeimet, amit a kannás Millenium asztali DVD simán megzabál. A HDMI képe zajos, nagy átvágás az egész lejátszó úgy, ahogy van. Garanciális javítással sajnos nem mentem semmire, nem voltak hajlandók visszavenni. Elmentem oda,ahol intézik a céges telefonjainkat és ott jöttem rá, hogy mekkora balfék vagyok. Egy apróságot nem vettem észre, a céges árlistán. Ott bizony a nettó árak vannak, tehát még hozzájött az áfa. 35,700 lesz a végösszeg, de még 3-4 nap a javítás. Egy rémálom számomra a DVD-HD870.
Viktor K.

Mindenkit intek ettől a dvdtől, ém már nagyon megszívtam vele. Kb. 1 hónap használat után akadásmentesen nem képes lejátszani az írott lemezeket amit a Tescós millenium DVD símán lejátszik, jól. HDMI képe nagyon zajos. Borzasztóan gagyi, inkább vegyél egy ócsó kínai gagyit, az legalább lejátssza a flexkorongot is, míg ennek minden médiával baja van :S.