Philips - Típus: DVD lejátszó, Beépített merevlemez: Nincs, Memóriakártya foglalat: Nincs, DVB-T tuner: Nincs, Kompozit bemenet: Nincs, S-Video bemenet: Nincs, Scart bemenet: Nincs, Audio bemenet: Nincs, USB port: Van, DV bemenet: Nincs, Kompozit kimenet: Van, Komponens kimenet: Nincs, S-Video kimenet: Nincs, Scart kimenet: Van, Audio kimenet: Van,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Philips DVP-3850
2 hete
Béla
Sok Philips készülékem van (közöttük máig is működő 40 éves kazettás magnó és 18 éves videó) , ezért is részesítettem előnyben a hasonló kategóriájú és árfekvésű készülékek közül ezt a modellt.
Jó ár/érték arány, egyszerű kezelhetőség, terméktámogatás (a szoftvert már frissítettem is) , lejátszás usb-ről is, magyar nyelvű menü, a lejátszást megállítás után tudja folytatni az aviknál is.
Amit nem tud, az a DVD szabványnál (720 x 576) nagyobb képméretű (pl. az interneten gyakran fellelhető 768 x 576) videók lejátszása, és persze nem játszik le mkv-t sem. Ezek azonban nem is várhatóak el tőle, hiszen DVD lejátszóról van szó. Csak azért említem, mert sokan ilyet is elvárnának. Nos nekik már más kategóriákban kell keresniük megfelelő készüléket.
Előnyök:

A várakozásaimnak megfelelően mindent lejátszik, amit vállalt.
AVI-ban DivX-eket a 3. 11-től az 5-ig, XviD-et is. Amit nem szeret, az a mozgáskompenzációval (GMC) kódolt XviD (ezt általában nem szereti semmi).
Egyszerű, a gombok különbözősége és elrendezése miatt sötétben is jól kezelhető távirányító.
Valóban jól elboldogul a kissé megviselt lemezekkel is (bár ilyen esetben a beolvasás tovább tart és kissé hangosabb) , a 12 bites video DAC-ban is lehet valami, mert valóban szebb képet produkál ugyanazzal a videóval, mint a régi lejátszóm, vagy a médialejátszó.

Hátrányok:

Egyetlen dolog nem működik: az mp3-ba alakítás. Azt írja, hogy "nem támogatott eszköz", ami elég érdekesen hangzik, lévén hogy ugyanarról az eszközről gond nélkül lejátszik bármit (és még gyorsabban is olvassa be, mint a lemezt). Két régebbi és kisebb pendrive-omat is kipróbáltam - az "eredmény" ugyanaz. Ez persze különösebben nem zavar, mert úgysem akartam használni ezt a funkcióját, de azért ellenőriztem és furcsállom.

Attila a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Usb -n való film , kép, zene lejátszás külső tárolókról.

Előnyök:

Ami a termék leírásában szerepel azt tudja!!!

Hátrányok:

Több file formátum lejátszása kellene (videó , zene , kép).