Philips - Típus: Blu-Ray lejátszó, Beépített merevlemez: Nincs, Memóriakártya foglalat: Nincs, DVB-T tuner: Nincs, Kompozit bemenet: Nincs, S-Video bemenet: Nincs, Scart bemenet: Nincs, Audio bemenet: Nincs, USB port: Van, DV bemenet: Nincs, Kompozit kimenet: Van, Komponens kimenet: Nincs, S-Video kimenet: Nincs, Scart kimenet: Nincs, Audio... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Philips BDP2800
Ernő
blu-ray lejátszás,jel felkonvertálás,minden formátu, lejátszás,hdmi csatlakozás
Előnyök:

szerettem volna egy jó blu-ray lejátszót ami mindenes média lejátszó és ezt ebben az ezközben meg is találtam.idáig mindent lejátszott és meglepetésemre magyar menű is van benne,amit nem irtak.nagyon szép képe van,régi filmjeim új fényükben pompáznak a felkonvertálás miatt.nagyon megéri árát!

Hátrányok:

semmi problémám vel,teljesen meg vagyok elégedve vele

rifi
olcsó jó minőségű blu-ray lejátszót szerettem volna
Előnyök:

jól néz ki,nagyon szép képe van,dvd-t annyira felkonvertálja,hogy szinte br minőség a kép
leirással ellentétben van magyar nyelv a készülékben,320gigás winyót is felismeri,idáig minden formátumot lejátszott ami beraktam.egyszerű menű.hangzása is kitűnő.
nagyon megéri árát!nem bántam meg

Hátrányok:

fura volt,hogy távvezérlőn egy gomb a stop és a tálcanyitó,tálcanyitásra több másodpercig kell nyomni,ennek ellenére nagyon bejön a készülék