Összes vélemény
3 hete
Dénes

Nálam is 2 éve teljesít kifogástalanul és folyamatosan a legújabb játékokkal játszok, napi átlagban is sokat fut a gépem. Nekem bejött.
Előnyök:
Jó ára van.
Hátrányok:
Kicsi a bővíthetősége, de ahhoz hogy egy olcsóbb jó gamer gépe legyen az embernek elég.
Szabolcs

Ákos

Nekem eddig 3 gépem volt és az alap lap sose volt rossz, de most ez az alaplap ami az utolsó gépembe volt be szart. Bevittem a boltba hogy szeretnék egy alaplapot megnézte a csávó és annyit mondott Az ASUS új alaplapjai nagyon rosszak mondom fasza én is tapasztalta. ÉN SENKINEK SE AJÁNLOM EZT AZ ALAPLAPOT
gumibaba

Egyetértek. Életem első alaplapja volt, amit egyedül vettem. Nem értettem mért nem indul a gép, teljesen kétségben voltam, hogy mit ronthattam el az összerakásnál. Hát de ja, kiderült, hogy gyárilag hibás volt. Rettenet. Pont belenyúltam a ****ba.
jani
Húgomnak vettem karácsonyra gépet,ez az alaplap került bele,3szor vittem vissza amire végre elküldték szervizbe,kiderült hogy ennél a típusnál gyakori az Asus betegség,mivel meghalt egy hét után.Állandóan újraindult és az usb-ben találta a hibát.A Windows-ba be sem engedett.Aztán kicserélték.az sem jó.Így ment a harmadikig.a negyedik alaplapom egy gigabyte volt.Az meg nem ismerte az újraindítás fogalmát.Végül Asusban állapodtam meg egy p5qpl AM-be Az a legjobb.Ez nagyon rossz!!!!!!!!!!!
Előnyök:
Nincs
Hátrányok:
Gyakori az asus betegsége.És az újraindulás.