Az alaplapot egy Intel Pentium Dual Core E5400-as processzorral, 2 x 1 GB DDR2 memóriamodullal, 2 Seagate Barracuda, és 1 Maxtor wincestrerrel, 2 db optikai meghajtóval, valamint egy ASUS EN 210 Silent 512 MB-os videókártyával, és egy Codegen 450, utána pedig egy Chicony Hipro 430W-os tápot használtam.
A hibái sajnos ennek az alaplapnak is vannak, (mint annak idején az ASUS P4P800-as s478-as alaplapnak) mégpedig, a déli chipset olyannyira forró üzem közben hogy NEM lehetett hozzáérni se, kikapcsolásnál pedig ugyanez a chipset nagyon hirtelen hűlt ki. Itt jobb lenne ha egy aktív hűtő lenne rajta nem pedig passzív.
Sajnos a Linux esetében a SATA optikai meghajtót nagyon nehezen vagy egyáltalán nem ismerte fel. Ugyan ez a helyzet az USB-s floppy meghajtóval.

Mint az Intel GMA mint az ASUS EN 210-es videokártya tökéletesen működik rajta. Nincs vele semmi gond.
Mindenkinek ajánlom aki egy középkategóriás gépet szeretne összerakni.
Egy hátránya azért van, mégpedig hogy az alaplapi chipset-ek nagyon melegszenek, ezért javasolt lenne egy másfajta lehetőleg aktív hűtőkre cserélni.

Más fórumokon az intel E5200-as procit ajánlják hozzá.
De mint ismeretes, a puding próbája az evés!
A hozzáértök feltételezem egyet értenek velem.
Tisztelettel:Tamás