ASRock Z87M OC Formula Alaplap

ASRock Z87M OC Formula Alaplap

36 190 Ft-tól 6 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Processzor gyártó Intel
CPU Foglalat  Socket 1150
Chipset  Intel Z87
Memória típusa DDR3
Szerver alaplap Nem

Videókártya

Videókártya típusa PCI-Express
Integrált videókártya Processzor függő
Multi VGA  SLI és CrossFire
D-SUB Nincs
DVI Nincs
HDMI Van
DisplayPort Van

Csatlakozók

Memória foglalatok száma 4
SATA csatlakozók száma  7
Összes PCI-Express 16x csatlakozó száma  2
PCI-Express 16x 3.0 csatlakozók száma 2
PCI-Express 8x csatlakozók száma Nincs
PCI-Express 4x csatlakozók száma 1
PCI-Express 1x csatlakozók száma 1
PCI csatlakozók száma Nincs

Portok

SATA 3 csatlakozók száma 6
mSATA csatlakozók száma 1
USB portok száma 14
Hátlapi USB 2.0 portok száma 2
Alaplapi USB 2.0 csatlakozók száma 2
Hátlapi USB 3.0 portok száma 6
Alaplapi USB 3.0 csatlakozók száma 1
Külső PS/2 portok száma  1
Külső COM portok száma  Nincs
Külső LPT portok száma  Nincs

További tulajdonságok

Max. memória mérete 32 GB
Integrált hangkártya Van
Hangkártya csatorna 7.1
Digitális hangkimenet Optikai
Beépített fejhallgató erősítő Van
Integrált LAN sebessége 10/100/1000 Mbit/s
Bluetooth Nincs
RAID vezérlő  Van
RAID szintek  0, 1, 5, 10
Méret szabvány microATX

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Home Cloud - Távoli asztal Bármikor, bárhol

Ez az alaplap támogatja az integrált Intel® LAN segítségével támogatja a távoli ébresztés funkciót, így a világon bárhonnan csatlakozhat saját PC-jéhez. Fel fogja tudni ébreszteni a PC-t vagy le is kapcsolhatja, távoli elérésen keresztül felügyelheti, vagy veheti át fölötte az irányítást, mindezt egy másik okostelefonról, tabletről vagy számítógépről.

Képzelje el, hogy vándorként halad a naplementében számkivetettként, száműzve országából, vagy egy szerűen csak a zöldségesnél van két saroknyira otthonától. Máris hiányzik számítógépe és a következő nagyon is valós dolgokban lehet szüksége a Home Cloud segítségére.

Levelek:Letárolt levelei, mindig kéznél lehetnek.
Multimédia:Streamelheti videóit, zenéit, képeit.
TV:A számítógéphez kapcsolódva megnézheti kedvenc TV-műsorait.
Dokumentumok:Bárhonnan elérheti fájljait és tovább is küldheti azokat.
Megfigyelés:Tartsa szemét kisállatain vagy gyermekein ha elment otthonról.

Megjegyzés: Az Intel® Remote Wake csak Win 8 és Win 8 64bit operációs rendszeren támogatott.

HDMI-In - Az intelligens megoldás eszközei csatlakoztatására

Unja már, hogy folyamatosan váltogatja azokat az eszközöket melyeket az egyetlen monitorához csatlakoztat? Mostantól elég, ha a monitort az alaplaphoz csatlakoztatja, majd a másodlagos eszközöket (PS3, Xbox, stb. ) az alaplap HDMI-In csatlakozójához csatlakoztatja. A HDMI-In csatlakozónak köszönhetően, a felhasználók könnyedén válthatnak a számítógép képe és a másodlagos eszköz képe között, illetve a másodlagos eszközt a számítógép bekapcsolása nélkül is használhatják.

Purity Sound - Merüljön el a zenében

A Purity Sound számos hardveres, szoftveres, és audiomegoldást alkalmaz annak érdekében, hogy még a legigényesebb audiofilok igényeit is túlszárnyalja. 7.1 csatornás HD audio Realtek ALC1150 audio kodekkel, 115dB SNR DAC Differenciál erősítővel, TI® 5532 Premium fejhallgató erősítő, mely akár 600 ohmos fejhallgatókat is támogat, Direct Drive technológia, EMI árnyékolás, PCB izolált árnyékolás DTS Connect támogatás.

A Purity Sound a következőket nyújtja:

- 115dB SNR
- Kiemelkedő mélyhangok
- Alacsonyabb torzítás
- Nagyobb részletesség
- Akár 600 ohmos fejhallgatók támogatása

Hagyományos audiomegoldások:

- 110dB Jel-zaj viszony
- Gyenge basszus
- Több torzítás
- Kevesebb részlet
- Nem támogatja a nagy impedanciájú fejhallgatókat

A frekvenciatáblázathoz 32 ohmos terhelést használtunk, hogy a hagyományos fejhallgatókat szimuláljuk. Az eredmény szerint a hagyományos audio megoldások frekvenciaválasza nagy esést mutat alacsony frekvenciákon, míg a Purity Sound fenntartja a frekvenciaválaszt és jobb basszushangzást ad a® NE5532 erősítővel.

12 fázisú tápellátás

12 tápfázisú kialakítás, az alaplap tartós, megbízható alkatrészekből áll, és egyenletes tápellátást biztosít a processzornak. Mivel ez az alaplap páratlan tuningolási lehetőségeket kínál, a lehető legjobb rendszerstabilitás mellett, ugyanakkor nagyszerű teljesítményt nyújt alacsonyabb hőmérsékleten ideális választás komoly játékosoknak, és az extrém tuning híveinek.

Prémium ötvözetű fojtók

Összehasonlítva más, vasmagos fojtótekercsekkel szerelt alaplapokkal, a prémium fémötvözet fojtótekercs (PAC) technológia egy speciális fémötvözetet tartalmaz, amely akár 70%-kal is csökkentheti a veszteséget a magnál. Mindezen felül, a korszakalkotó fojtótekercs erősen mágneses és hőálló kialakítású, ezzel az alaplap élettartamát is növeli.

Dual-Stack MOSFET (DSM)

A Dual-Stack MOSFET (DSM) egy új innovatív MOSFET kialakítás. A?szilikon lap mérete nagyobb lett, azáltal, hogy két lap van összekapcsolva MOSFET-tel. Minél nagyobb a lap területe, annál kisebb az Rds(on) (bekapcsolt ellenállás). A?hagyományos, különálló MOSFET-hez képest , a DSM nagyobb lapfelületet és alacsonyabb Rds(on)-t biztosít, így a CPU Vcore ellátása hatékonyabb.

Precízebb, hatékonyabb

A hagyományos, analóg tápellátást alkalmazó alaplapokkal szemben, ez az alaplap az új generációs, digitális PWM (pulzushossz modulációs) kialakítást alkalmazza, mely sokkal egyenletesebben és hatékonyabban adja le a CPU Vcore feszültséget, így az alaplap stabilitása nagyobb és élettartama hosszabb lesz.

Multiple Filter Kondenzátorok(MFC)

A háromféle kondenzátor (DIP, POSCAP és MLCC) teljesítményének és előnyeinek kombinálásának köszönhetően lehetővé vált, hogy a hardcore tuningmesterek és megszállottak, úgy hozzanak ki extrém teljesítményt gépükből alaplapjuk segítségével, hogy közben nem kell aggódniuk a hardverekért.

Torzításmentes foglalat

Az ASRock a tökéletességre törekszik, és meg a legkevésbé feltűnő részletekre is nagy hangsúlyt fektet, hiszen az a célunk, hogy az alaplapok jobbak legyenek. Az alaplap memóriafoglalatainak új, exkluzív kialakítása, melynek neve torzításmentes foglalat, hatékonyan akadályozza meg a deformációt, és javítja a teljesítményt.

Hagyományos tüske-kialakítás

Új, torzulás nélküli foglalat

- Rövidebb tüske-kialakítás
- Csökken a jel torzulása

Hi-Density Tápcsatlakozó

Azáltal, hogy lecseréltük a processzor hagyományos tápcsatlakozóit, új Hi-Density tapcsatlakozókra, 23%-kal kevesebb energiaveszteséggel számolhatunk, ugyanakkor a tápcsatlakozó hőmérséklete 22?-ra csökkent. Szüksége van extra számítási teljesítményre? Most megkaphatja ezt a teljesítményt, melegedés nélkül!

15 Gold Finger

Összehasonlítva más alaplapokkal, melyek3-4 aranyat tartalmaznak, ez az alaplap mindösszesen 15 aranyat tartalmaz a processzorfoglalatban, DRAM foglalatokban és PCI Express x16 foglalatokban, ennek következtében, a megszokottnál háromszor nagyobb teljesítmény érhető el, és a felhasználók, szó szerint gazdag élményben részesülhetnek

Gelid GC-Extreme hűtőpaszta

Ha tuningról van szó, egy dologban minden ambiciózus tuningmester egyetért: hogy a határok kitolásához elengedhetetlen a hűtés. Ezért szeretné az ASRock, hogy a tuningolók professzionális hűtőpasztát használjanak, így ajándékba adunk egy GELID Solutions GC-Extreme hűtőpasztát, hogy a tuningolók stabilizálhassák a processzor hőmérsékletét.

8 rétegű nyáklap

Azon felül, hogy ez az alaplap a legjobb alkatrészekből és anyagokból épült, az alaplap egy kiváló minőségű nyolc rétegű NYÁK-lemezre épül, melybe négy kétunciás aranyréteg is került, és csak a legjobb, gondosan válogatott anyagot használtuk az áramköri lap rétegeihez, ennek eredményeként alacsonyabb hőmérsékletet és jobb energiahatékonyságot biztosít a tuningoláshoz.

Nick Shih OC profilja

Nem számít, hogy még tapasztalat nélküli kezdő vagy olyan veterán, aki már mindent tud a tuningolásról, hiszen a legendás tuningmester Nick Shih, Nick Shih's OC profile néven hozzáadott néhány beállítást a különböző mértékű tuningokhoz. Itt a lehetőség, hogy elless néhány trükköt a bajnoktól.

Interactive UEFI

Sokan panaszkodnak, hogy a régi számítógépek BIOS konfigurálási lehetőségei nem túl felhasználóbarátok. Ez az idő elmúlt! Az ASRock interaktív UEFI egy konfigurációs eszköz, mely nagyszerű hanghatások és lélegzetelállító látványelemek ötvözete. A páratlan UEFI sokkal vonzóbb felületet kínál, és sokkal érdekesebb.

Formula Drive

Az ASRock Formula Drive egy sokrétű szoftver mellyel, egy felhasználóbarát felületen lehet finomhangolni a különböző szolgáltatásokat Kifejezetten az olyan, tökéletességre törekvő felhasználóknak készült, akik számítógépük minden egyes szolgáltatást maximálisan személyre szeretnék szabni.

FAN-Tastic Tuning

Állítson be három különböző ventilátor-fordulatszámot a különböző hőmérsékletekhez a FAN-Tastic Tuninggal. A ventilátorok automatikusan a következő fordulatszám értékre ugranak, ha a hozzárendelt hőmérsékletet eléri a rendszer.

LN2 Üzemmód

A szabályok azért vannak, hogy megszegjék azokat! A lapon található kapcsolóval aktiválhatod az LN2 üzemmódot, ezzel kikapcsolod a processzor hővédelmét. fedezd fel a határokon túli világot és szoríts az eredményért!

Lassú üzemmód

A türelem erény, és a tuningolás során is jól jöhet. Az alaplapon található kapcsoló segítségével bekapcsolhatod a lassú üzemmódot (SLOW MODE), így a processzort a legalacsonyabb órajelén működtetheted.

Fine-Tuning V-Controller

A Fine-Tuning V-Controller az ASRock UEFI Setup Utility feszültség-finomhangoló lehetőségeinek egészen lenyűgöző tárháza. Több, mint elegendő feszültség-beállítási lehetőséget kínál a professzionális órajelnöveléshez, ha a szélsőségek után kutat.

Timing Configurator (Időzítés konfiguráció)

A Timing Configurator (időzítés beállítás) egy független, a Windows® operációs rendszer alatt futó alkalmazás, mellyel a felhasználó azonnal, és könnyedén ellenőrizhet egy sor apró DRAM időzítési értéket. Így is ismerheti: Z 87 M OC Formula, Z87MOCFormula, Z 87M OC Formula
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^