Minden vélemény - Asrock P4I65G-S478
lody72
a terméket itt vásárolta: bevachip.hu

kovixd

Ha ez a lap az amire gondolok, ha p4i65gv akkor nagyon rossz és nem ajánlanám senkinek, mivel hogy agi slotos és csak ezeket a vgakat támogatja.
Előnyök:
Nincs előny.
Mivel volt 1 abit típusú lapom kb 4 szer jobb volt vele a gép.
Hátrányok:
Amit a hozzászólásokba leírtam.
Kozák

Csaba
Karesz barátunk véleményét osztom!Játékra ott a konzol!Ám a kisebb gépemben ez az alaplap zakatol,soha nem hagyott cserben!A Pentium procit szereti és a Kingmax memóriát.A táp legyen ütős,ne a ház...Ugye..JuZu barátunknak annyit mondanék,hogy vizsgálja felül az összeállítását,mert nem az alaplappal van gond!A hibás memória,vagy a hibás videokari lehet az oka a tüneteknek.Én 3d modelleket tervezek,renderelek vele,mégsem bambúl el a gép...Igaz,karban is tartom.
Előnyök:
Klasszikus példája az olcsón jót fogalomnak.A MEGFELELŐ kiegészítőkkel stabilan működik.
Hátrányok:
Karesz

P4 3GHz Prescott,2GB Kingmax(dual),ATI HD 3850 512MB,GDDR3,256bit-es),Sound Blaster Audigy,80GB Samsung HDD,520W Trust táp,LG DVD RW,egy mezei keretes Intel hűtővel,Windows XP!!! 1.5 éve vettem,semmi gondom nem volt eddig vele! Ha nem vagy játékőrült,(játékra ott vannak a konzolok ) Nyugodtan vedd meg!!!!
Zoltán

Sima otthoni PC-be tökéletes alaplap, azonban ha olyan helyre kell, hogy szükséges több kártyával is bővíteni akkor már megtörténhet hogy problémába kerülünk. Ezen az aprócska gondon túl viszont egy nagyon tokéletes alaplappal állunk szemben, mindent tud amit egy alaplap manapság kell tudjon
BLADE FORCE