Processzor gyártó: Intel, CPU Foglalat: Socket 775, Chipset: Intel G41, Memória típusa: DDR3, FSB sebessége: 1333 MHz, Szerver alaplap: Nem, Videókártya típusa: PCI-Express, Integrált videókártya: Igen, Multi VGA: Nem, Memória foglalatok száma: 2, IDE csatlakozók száma: 1, SATA csatlakozók száma: 4, PCI-Express 16x csatlakozók... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - ASRock G41M-VS3
madarjan a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Korszerüség
nagyszerű ár
lga775 foglalatja

Előnyök:

Korszerű
alacsony ár stb

Hátrányok:

nincs

Ksx a terméket itt vásárolta: users.hu

Olcsón jót.

Előnyök:

Egyszerű és jó

Hátrányok:

nincs

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: mobilx.hu

Meglévő Pentium D processzorhoz választottam olcső alaplapot.

Előnyök:

Olcsó

Hátrányok:

G41 express gyenge grafikai teljesítmény, irodai felhasunálás.

Sznorbi2
Alapjába véve egy jó kis lapnak tűnik, csak úgy látszik én kifogtam egy zárlatos verziót. Ennyi pénzért egészen jó vételnek bizonyul. Érdekes, hogy az ismeretségem bátran ajánlotta ezt a lapot és amit nekem bátran ajánlanak az eddig még gyakorlatilag mind tönkrement gari időn belül. : -((((
Előnyök:

A Core 2 Quad procikkal + 4 Gb rammal remekül hasít, teljesen stabilan üzemel.
Eddig egyetlen 1 hibát nem tapasztaltam működés közben. A beépített vga kari nagyon jónak tűnik, több, mint 1 Gb-ra is állítható.

Hátrányok:

Kb. 4-5 hónapos a lap és elkezdett felejteni, pedig talán még 50 órát sem ment eddig. A BIOS elfelejti a beállításokat 1 éjszaka alatt és emiatt nem indul el a következő indításnál. Már az alaplapi elemet is kicseréltem és be is mértem, de a bibi ott van, hogy 10 órás kikapcsolva töltött idő alatt az elemből leszippant egy jó adagot. Tehát szerverekbe kiváló( az állandó működés miatt ) : -D
Mindegy, mert van még rá több, mint 1, 5 év gari, de most már gariztatom, mert fárasztó az állandó CMOS reset!
Ami eléggé zavaró, hogy a tápcsatija a proci csatija felett van és ha egy bazi nagy hűtőt dobsz rá, akkor eléggé nehézkes a kábel becsatlakoztatása.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: pcland.hu

ÁR, Egyszerűség

Előnyök:

3 db-ot vásároltam. Az első kettő hibátlanul és kiválóan működik.

Hátrányok:

A 3. db 1 hét használat után elégett, a nagyobb gond, hogy a garanciát csak a gyártó vállalta be, aminek határideje 5 hónap. Ez elfogadhatatlan.Nem veszek többet ilyet.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: pcland.hu

Ár

Előnyök:

egyszerű, de a célnak megfelel

Hátrányok:

nincs, arra kell használni amire való

szocsika a terméket itt vásárolta: firstshop.hu

Alacsony ár, de jó minőség.

Előnyök:

Tökéletesen megfelel a termék a kívánalmaknak. Kicsi, minden megtalálható rajta illetve benne amire ma egy felhasználónak szüksége lehet, ráadásul igen olcsó.

Hátrányok:

Nincs hátrány.

biferko a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

Olcsó ár pontos,megbízható minőség

Előnyök:

Kifogástalan minőség, precíz csomagolás.

Hátrányok:

Nem tudok hátrányról