VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
 
56 %
 
16 %
 
4 %
 
16 %
 
8 %
Leghasznosabb vélemény
2014.09.04
nálam már bizonyított a márka a Z-5500-al. de jelenleg külföldön vok és az 5500 magyarban. ezért vettem egy ilyet és brutál : ) az árát megéri! !! én személy szerint ajánlok hozzá egy értelmes hang...
Előnyök:

Logitech. nálam már bizonyított a márka a Z-5500-al. de jelenleg kü...

Hátrányok:

talán a távirányító hiánya.

Minden vélemény - Logitech Z-623 (980-000403)
Rendezés: 
1 hete
Molnár Gergő
nálam már bizonyított a márka a Z-5500-al. de jelenleg külföldön vok és az 5500 magyarban. ezért vettem egy ilyet és brutál : ) az árát megéri! !! én személy szerint ajánlok hozzá egy értelmes hangkártyát is. megérdemli : )
Előnyök:

Logitech. nálam már bizonyított a márka a Z-5500-al. de jelenleg külföldön ok és az 5500 magyarban. ezért vettem egy ilyet és brutál : ) az árát megéri! !!

Hátrányok:

talán a távirányító hiánya.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
5 hónapja
Bass Mánia :D
aki azt hiszi, hogy beérné egy Genius SW-G 2. 1 3000-el, az nagyot téved! !! ! olyanom is van, és egy..., ehhez képest! ! sokkal több rugalmasság, szó szerint, és sokkal több erő! aki nem teheti meg hogy ilyet vegyen, és türelmetlen, annak várnia kell, mert mindenképpen EZT! kell megvennie és nem vmi Genius-t! !! tudom hogy a duplája, de akkor is ezt kell megvenni, mert ha kell mindig ott van az erő, nagy tartalékkal! ! a Genius, szól ahogy tud, és a basszust például nem tudtam feltekerni negyedig sem, vagy max. negyedig, mert utána nagyon buta hangon torzított! ! a Genius SW-HF 6000-et sem javaslom annyira, mert nem ilyen hangos mint ez szerintem, és azoknál már 95 db-nél torzítanak a hangfalak : -// azért nem vettem még egy olyat, mert olyanom is van! ; -) : -) én basszus mániás vagyok, és ez (L. Z623) arra nagyon jó : -) de a magasak is nagyon szépen szólnak! ; -) : -) és tovább lehet fokozni a hangzást egy DFX nevű alkalmazással ; -) : -) nem nagy, szerény, de van benne erő,Tovább
Előnyök:

én nem bizonytalanodtam el a fizikai méretei alapján, mint ahogy egy vélemény író mondta... viszont mikor bekapcsoltam igencsak meglepett hogy az a két kis 5. 5 cm-es hangszóró milyen szép hangzással bír, 100-107 db magasságáig! az emberi fül halláskárosodása kb. 92 db-től indul meg : D : D hihetetlen hangos tud lenni ha kell : -) ... a mélyek sem nyomják el a magasakat! és igen, tisztességes hangkártya kell egy ilyen tisztességes minőségű német! hangfalszetthez ; -) valamit valamiért ! ! ; -) : -) ott van a mélynyomó, hát azon betojtam, hogy olyan teljesítménye van, hogy a 7 méterre lévő kanapé szó szerint remeg! mintha valami ócska buszon lennél, amin rázkódsz mikor beindul : D ... néha azt érzem hogy elveszik a hang nagy terekben, de nem vészes, mert nem kell 30 m2-es szobába rakni, neki egy max. 15-20 m2, a jó ; -) : -)
nulla alapzaj; ritka, a süketülés nélküli torzítás : D : -) én még nem mertem 60%-nál feljebb tekerni, mert viccen kívül, és belül megfogok egyszerTovább

Hátrányok:

a mélynyomó ritkán torzíthat, egyes zenéknél, de nem vészes, mert még csak egy ilyen zenét találtam : D : -) ; -) ! ! tényleg brutális! mellesleg azt hittem hogy a Bass-Reflex kicsi rá, amit raktak de pont jó ! ! sosem hallottam még pöfögést belőle, ahogy a Logitech Z323-ból, mert olyanom is van : -) : D ma voltam a MediaMarkt-ban, és mikor megláttam a 323-as mélynyomóját, azt hittem hogy sírok a röhögéstől, mert azt hittem hogy valami műanyag játék, viccből kitéve, és közben full eredeti. a Bass-Reflex-ébe még csak 3 ujjam se fért bele : D ebbe mind az 5 ujjam bele megy : D : D : D na nem szórakozom itt : D ... : -) a lényeg hogy én ezt venném a Genius-ok helyett! azért négy csillag, mert semmi sem lehet tökéletes, ahogyan ez sem ; -) : -) nem fogom szépíteni! , mindenki megtalálja a maga hiányosságát, ez egyéntől függően változik, de akinek így tökéletes ahogy van, az örülhet : D : -)

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
6 hónapja
AMG666
Az eddigi legjobb sztereó pc hangfalszettem.
Természetesen felejtős az integrált hang chip.
Creative Sound Blaster Recon3D hangkártyával kiváló hangzás érhető el.
Ez a konfiguráció alkalmas zene, film, játék minőségi hallgatására.
Mindenkinek ajánlom, aki igényli a teljesítményt és a minőséget!
Már több mint egy éve használom, tehát a tapasztalatomat írtam.
Előnyök:

Brutális teljesítmény!

Hátrányok:

Nincs.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
6 hónapja
Lowperformance
életem egyik legjobb befektetése volt a számtalan jók között . 5 csillag a Logitechnek
Előnyök:

a legjobb a piacon-nekem az első generációs van 600W-tal-ezt szereltem be az autómba egy 220 V-os Inverterrel 12 éve(akkor 150 euró volt a CONRAD-ban) -akkorát szól, hogy leesett a szélvédőről a belső tükör... hihi... minden VW-s gyerek a csodájára jár, hogy a "tatának"mi szól ennyire a kombi Omegájában.......

Hátrányok:

nem lehet már kapni a régi -első 600 wattosat

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
7 hónapja
Abyssus
Ne az eszközt szidjátok, egy ilyen hangfalhoz normális hangkártya is kell! Már több, mint egy éve megvan, semmi baj nincs vele. Olyan brutálisan szól, hogy a felénél feljebb még nem tekertem a hangerőt, kültéren is megállja a helyét. Én még 30 ezerért vettem, elég jól jártam, mert most felment az ára, de még így is megéri szerintem.
Előnyök:

Tökéletes mély hang(szabályozható az eszközön)
Nem nyomja el a mély a magas hangokat, ahogy sokan írták
Jól néz ki
Zenehallgatásra és játékra is kiváló, biztosítja a háborús élményt pl Battlefieldben, és horror játékokban elég ütős kicsit nagyobb hangerőn : P

Hátrányok:

Hangerő állításánál néha recseg egy kicsit, de kicsit sem zavaró

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
9 hónapja
Jojó
Összességében nem kerül sokba az árát meg éri, de nagyon szűk körben tud érvényesülni zenei téren. A PC hangrendszerek kínálatában van jobb vétel ennyi pénzért.
Előnyök:

Az ára

Hátrányok:

A kis hangszórók nem igazán hozzák a vártat.
A THX minősítés egyáltalán nem garancia, ez esetben beigazolódott.
A basszusa túlzó hosszú távon nagyobb hangerőn fárasztó.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
9 hónapja
Duci
Nagyot csalódtam ebben a rendszerben, annak ellenére, hogy barátaim ajánlották. Sokkal jobban jártam volna egy jó sztereó hangsugárzóval.
Előnyök:

7"-os mélyláda, elvileg akár 35 Hz-ig is le tud menni.

Hátrányok:

Szatelit sugárzói gyenge minőséget nyújtanak.
Frekvenciaátvitele közel sem lineáris, a mély tartományban igen durva kiemelései vannak. Ennek köszönhetően mélynyomója borzasztóan pontatlan, búgós, brummogós hangképet ad.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (3) | Nem (1)
10 hónapja
Zozo
Ár érték arányban nem rossz vétel, de egy szilvesztert ne nyomjunk vele végig mert könnyen elszáll. Rengeteg ilyen esettel találkoztam ( Z5500, X széria )
A THX ről ne is beszéljünk. Ez már nem garancia inkább marketing.
Nekem nem jött be.
Előnyök:

Agyatlan zenére vizes flakonokat a mély láda elé tenni és abban gyönyörködni hogy hogy rázkódik erre készült . Ezt hozza.

Hátrányok:

A túlzott mély hangok miatt sajnos nem állja meg minden stílusban a helyét pl. rock zenén szőrnyű.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
11 hónapja
György Dávid
Nekem nagyon megérte megvenni a terméket, inkább helyileg vásároltam meg, hogy ha baj is lenne vele könnyebben el tudjam intézni.
Nálam a hangrendszer megvásárlása után a szobám átrendezését "követelte" meg, mert nálam a szoba közepén nem volt egy erőteljes basszus, így ezzel oldottam meg ezt az akusztikai problémát.
Egy ARCTIC hangszóróm volt előtte ami elromlott, és nem akartam lejjebb adni a hangélményből, de ez túlszárnyalta az én elvárásaimat is, nálam abszolút megérte, igaz ezt már hangkártyával használom.
Előnyök:

Nagyon durva basszus, beremeg a ház is
Könnyű finomhangolás, halkan és minőségi is megszólalás
Nagyon szép és igényes a megjelenése
Sok potenciál rejlik benne
Kábelek pont elég hosszúak
Halk zene mellett is akár erős basszus
Igazán erőteljes basszus
Kellemes hatású, halvány narancs a Power On jelzőfénye
Kevés kábel
A fülest rádugva lehet állítani a hangerőt a hangfalon keresztül is
A mozifilm hatást nálam abszolút kiváltotta, egy minőségi filmmel és hanggal brutálisan szól az akciójelenetek közepette, úgy ahogy kell

Hátrányok:

Fejfájdító hosszasan és hangosan hallgatva (de ez nem a termék hibája)
100%-os basszus és 50% feletti hangerőnél már a basszus nem annyira tiszta, de könnyen lehet finomítani, és úgy nem vehető észre
Panelbe nem való (csak egy javaslat) , mert igazán lehetne kihasználni
Olyan negatív dolgot nem tudnék mondani, ami miatt nem adnám meg neki az öt csillagot szóval nálam kiválóan teljesít

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (4) | Nem (3)
11 hónapja
Péter
Fiataloknak teljesen jó internetes tartalmakra.
Nyilván nekik is szánta a gyártó csak a hosszútávú tesztre már nem volt ideje.
Akinek elszállt az bosszankodik akinek nem az örüljön.
Előnyök:

Aki szereti a kerek lágy mély hangokat annak tökéletes

Hátrányok:

Már volt javítva, nem ez az első gyenge szériája a gyártónak , aki ilyet vesz az dübörögteti a mélyet hip hop zenére alkalmas másra nem nagyon viszont a nagy hangerőt kerülni kell hosszú távon mert elszáll.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (1)
Írj véleményt
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.