Logitech X-530 (970114-1914) Aktív hangfal

Logitech - Típus: 5.1, RMS teljesítmény: 70 W, Frekvenciatartomány: 40 - 20000 Hz, Távirányító: Van Tovább
Minden vélemény - Logitech X-530 (970114-1914)
Ádám
Én nagyon meglepődtem ezen a hangfalon. Kb 3 éve vettem és már úgy leamortizáltam hogy eszméletlen és még mindig tökéletes. A mélynyomót új dobozba tettem a tápegységet, vezérlőt és egy erősebb mélysugárzó lett helyette (SAL 2020/4) és elbírja jól, nem akadozik még mindíg szépen szól, igaz eltörtem 2 hangszórót de még mindíg jó :D 3 éve vettem kb Genius 5005 öt az 6 hónap után meghibásodott. Ez 3 év alatt semmi és már megélt pár dolgot. :D
Előnyök:

tiszta hangzás, strapabíró, nem recseg, szép kialakítás

Hátrányok:

A mélnyomó nem valami jó de elbír nagyobbat és érdemes megcsinálni, 1-2 év használat után magas hangoknál berezonál mert műanyag, de nem zavaró :)

gzsogzso
viszonylag szép jo hagzás
Előnyök:

ár érték arány kedvező ha csak egy szobában vagy egy kisebb nappaliban haszálnád akkor pont megfelel

Hátrányok:

rővid vezetékek

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

jó térhatást keltő hangrendszer filmek nézéséhez

Előnyök:

rendkívül letisztult és éles hangzások

Hátrányok:

még nem tapasztaltam ilyet

tapasztalt tulajdonos
amikor megvettem nagyon meglepődtem a kis 2x2 wattos
hangfalak után... a mai gépekbe az integrált hangkártyák már nagyon fejlettek ezáltal a hangzás már tökéletes volt.
Azért, hogy a hangzás még jobb lehessen beszereltem a gépembe egy 5.1-es asus hangkártyát ami olyan tökéletessé tette, hogy még egy meglepetés ért. :) És így tökéletesen 5.1-es hangzással nézhetem filmjeimet.

2 éve használom és eddig tökéletes
Előnyök:

szép kialakítás már a külleme is megfogja az embert, ilyen árba ilyen jó teljesítményű hangfalszettet nem tudok még egyet

Hátrányok:

rosszvéleményt nemtudok mondani

Basszus
Nagyon szuper hangfal! Mindenkinek merem ajánlani, ha hangfalat szeretne vásárolni megtalálta az igazit. Tökéletes hangzás, remek minőség. Fantasztikus élmény így játszani, filmet nézni, vagy házibulit csinálni. Haverjaim is ilyet vettek, mivel őket is lenyűgözte a Logitech X-530-as. Ár/érték aránya jó.
Anti
Lenyűgöző hangzás. Meglepődtem mikor először halottam jó kis muzsikát ezekből a hangfalakból, Sokkal gyengébb minőségre számítottam. Na erre mondják hogy kellemes csalódás, körülbelül úgy éreztem magam mind amikor beülök egy autóba , s aszthiszem Trabantba ültem, mikor majd kinyitom a szemem, akkor lepődök meg hogy Mercédeszbe ültem. elérhető árral rendelkezik, ajánlom mindenkinek