Genius SW-J 2.1 1200

Genius SW-J 2.1 1200 Aktív hangfal

Genius - Típus: 2.1, RMS teljesítmény: 30 W, Frekvenciatartomány: 20 - 20000 Hz, Távirányító: Van Tovább
Minden vélemény - Genius SW-J 2.1 1200
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: pcx.hu

Egy kedvező ár/érték arányú 2.1-es rendszert kerestem, lehetőleg kézre eső hangerőszabályzóval.

Előnyök:

Nekem tetszik a kivezetett hangerőszabályzó, jobban kedvelem őket, mint a szoftveres megoldásokat. A kék ledje sem a vakítós fajtából való. A hangszóró ebben az árkategóriában szerintem szépen szól és borzasztóan erős. Aki a koliban a szomszédos szobákban lévőknek is tudomására szeretné hozni zenei izlését, annak csak ajánlani tudom. A termék korrektül volt csomagolva, könnyű üzembe helyezni, csak össze kell dugni az egészet és már megy is.

Hátrányok:

Amit észrevettem, ha egyáltalán hátránynak lehet nevezni, hogy feltekert basszus esetén a láda képes picit megmozgatni a hangszórók csatlakozóit, ezért ha nagyon vadul az ember átmenetileg könnyen kihagyhat az egyik hangszóró. :)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Megfelelő ár-érték arány

Előnyök:

Megfelelően működik, teljesen meg vagyunk vele elégedve.

Hátrányok:

Nincs ilyen

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: firstshop.hu

Ár-érték arány, design, teljesítmény.

Előnyök:

Az előbbieket.

Hátrányok:

Nem ismertek.

Kata a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Jó hangzás, kedvező ár-érték arány, praktikusság, jó megjelenés.

Előnyök:

A kategóriájában nagyon jó a hangzás, egy 25nm-es szobához ideális. Megfelelő méretek, kényelmes kezelőszerv.

Hátrányok:

A hangfalakon a fekete alapon fehér Genius felirat és logo kissé igénytelennek tűnik design szempontból, de együtt lehet élni vele. :)