Edifier R1900T II Studio Speaker Aktív hangfal

Típus: 2.0, RMS teljesítmény: 60 W, Frekvenciatartomány: 60 - 20000 Hz, Távirányító: Nincs Tovább
Minden vélemény - Edifier R1900T II Studio Speaker
reddragon a terméket itt vásárolta: edigital.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kis méret,jó hangminőség.

Előnyök:

Kiváló hangminőség

Hátrányok:

sztem kissé drága.

crow
Nem túl ismert itthon a márka, pedig igen jó cuccokat gyártanak. Nekem nagyon bevált!
Előnyök:

Ár/érték arányban nagyon jó. Én kifejezetten jó hangzású 2.0-s rendszert kerestem, mert 25e körül igazán jó 2.1 nincs. Ez az aktív hangfal azonban beváltotta reményeimet. Nagyon szép, kristálytiszta hangja van, a basszus szabályozható, na és a lényeg, hogy fa és a hanfal mélysége is megfelelő. A 2db 11kg!!!:-). Aki nem akar nagyon dübörögni, de tiszta szép hangokat és megfelelő mélyet akar annak ez a hangfala. Én notebooke-al használom, de DVD lejátszóhoz vagy TV-hez is kíváló.

Hátrányok:

Nekem ez így jó, ahogy van. Azonban ha valaki nem a hagyományos, szerintem szép külsőt kedveli és hiányoznak a világító kütyük neki, azt ne ezen keresse. Ennek a belső értékei kíválóak...és persze nálam a szép hangfal a hagyományos hangfal...