Creative Inspire T3100 Aktív hangfal

Creative - Típus: 2.1, RMS teljesítmény: 29 W, Frekvenciatartomány: 40 - 20000 Hz, Távirányító: Van Tovább
Minden vélemény - Creative Inspire T3100
Jani
Aki gondolkodik rajta, az ne halassza tovább, vegye meg. Ár érték arányban verhetetlen.
Előnyök:

Tökéletes hangzás, szép, egyedi forma, megbízható. Nekem lassan 8 éve megvan, soha semmi probléma nem volt vele. Nem véletlenül hiszen ez CREATIVE!

Hátrányok:

Semmi probléma vele. Nekem soha ne dőlt el, hacsak én föl nem borítottam.

Roland
Megéri az árát!
Előnyök:

Mindenféle szempontból kiváló és tökéletes hangfal. A legtisztábban szól, minőségi ereje kifogásolhatatlan. Nem tudom, melyik más hangszóróval lehetne egy sorba állítani, ha lenne egyáltalán lehetőség rá.
Nálam teljesen bevált, és semmiért sem válnék tőle meg!

Hátrányok:

Csak pozitívumok!

Vajda János
Bocsánatot aki elhitte a véleményemet,de 2 szerelő is azt mondta(az egyik műszerrel,hát akkor az a hibás),hogy a mélynyomónak van baja,valami icé hiba ,közbe a számítógép hangkártyájának volt baja,és ezek a szerelők,jól át b@sztak,és nem mondták,hogy próbáljam meg egy rádión,vagy tévén,és én mértem meg műszerrel és jó volt,előtte azért volt annyi eszem,hogy nem dobom ki és egy rádión kipróbáltam!!!:SSÉs amikor bevettem,vettem egy újat,de az is jó szett!:))
Előnyök:

Nagyon jó,ajánlani tudom!!!

Hátrányok:

Talán a talpak,állandóan eldőlnek a kis hangfalak!!!

Vajda János
Nagyon jó hangfal,csak korán tönkre megy!!!Ez egy ***
Előnyök:

Jó hangzás.

Hátrányok:

Kevés élettartam.

röbbie
Ugyanilyen hangfal szettem van otthon és csodálatos. Nagyon tiszta a hangja és nagyon jó a mélynyomója is. Mindenkinek csak ajánlani tudom ;) =)